sc
door scheepsjoager Mar 18, 2011 om 16:00
Huishouden & energie

Vloervan pvc

hallo is er mischien ook iemand die ervaring heeft opgedaan met een p.v.c vloer we dachten eerst aan laminaat maar nu hoorde ik dat pvc sterker is en wel net zo mooi kurk is ook mooi maar daar heb je nogal veel werk van om het mooi te houden ik heb nu een wicanders vloer ook mooi maar de toplaag laat los er vallen allemaal witte vlekjes in alvst bedankt diegene die mij kan inlichten ria dijk.

4774 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

in
door inge de jong - May 9, 2013 om 17:50
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

in 2000 kochten wij eenzelfde Wicanders vloer. Daar kwamen witte vlekken in en in januari 2005 trokken we aan de bel, Het bleek dat de toplaag losliet. Achteraf bleek dat de hele serie een productiefout had. Na een half jaar eindelijk een nieuwe vloer gekregen. Nu zien we opnieuw allerlei witte plekken verschijnen, ook weer op plekken waar nooit wordt gelopen. Wicanders belooft heel lang plezier van de vloer maar maakt dat in onze ogen voor de 2e keer absoluut niet waar helaas.

poltol
door poltol - May 10, 2013 om 00:04
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,

Hier is huis ligt Mflor.
Al meer dan 6 jaar en het ziet er uit als nieuw.

pvc vloeren

Ik kan het iedereen aanraden.
Ziet er uit als laminaal/plankenvloer.
Moet regelmatig bezoekers overtuigen met los stuk.

Vr.gr. poltol.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer