vd
door vdrijdt Mar 6, 2006 om 15:00
Huishouden & energie

Werkbare dagen

Wie weet hoeveel werkbare dagen er zijn geweest van 2 maart 2005 tm 2maart 2006 , gerekend met aftrek van feestdagen vakantiedagen roostervrije dagen en wat nog meer niet telt bij de dagen.

4503 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Mar 6, 2006 om 17:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Werkbare werkdagen zijn dagen waarop normaal gesproken wordt gewerkt, dus geen zon- of feestdagen, (bouwvak)vakantie, enz. Een werkdag kan echter onwerkbaar zijn in verband met bijvoorbeeld slecht weer. Normaal gesproken zitten er 180 werkbare werkdagen in een jaar.


Er zitten zoveel variabele in de berekening dat je dat toch echt zelf moet doen. Dat is niet zo 123 uitgerekend. en afhankelijk van een regio.

ve
door verwijderd - Mar 6, 2006 om 18:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Op de website www.bouwkosten.nl kunnen leden inloggen en per maand en per regio het aantal werkbare dagen opvragen. Mogelijk zijn er ook websites die de info direct aan iedereen verstrekken, maar dat is me niet bekend. Het eerder genoemde aantal van 220 dagen per jaar is gebaseerd op 52x5=260 - 40 verlof- en feestdagen of onwerkbaar weer. In contracten van aannemers zijn vaak het aantal werkbare dagen vermeld. VEH en notarissen hebben intussen geconstateerd dat de nieuwbouw van woningen de afgelopen jaren is toegenomen van 220 naar 267 met uitschieters naar 380 werkbare dagen. Voor de boeteclausule kan dat van belang zijn. 

ve
door verwijderd - Mar 6, 2006 om 19:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is toch simpel, tel de dagen er bij op vanaf de vorige vraag of waren die antwoorden niet juist?


Dan toch maar naar de aannemer!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Li
Liesmal9 - Jun 5, 2023 om 23:06
Huishouden & energie

Informatie over een elektrische doorstroomboiler.

Wie heeft er wat informatie over het kopen en plaatsen van een elektrische doorstroomboiler om te gebruiken in de douche voor een persoon.
Er is veel tegenstrijdige informatie, wel of geen krachtstroom, te weinig druk, waar kopen of bestellen.
Ook het plaatsen hiervan, er zijn ( nog) niet veel monteurs die dit kunnen.
Wie o wie kan mij informeren, vast bedankt en groet. Lees meer

Ba
Bart Dekkers - Jun 5, 2023 om 16:59
Auto & vervoer

VanMoof betrouwbaarheid

Mijn VanMoof S3 al voor de vierde keer een error 17 en error 2. Gerepareerd door een nieuwe batterij er in te zetten maar error komt blijkbaar steeds terug. Laatste keer een maand moeten wachten en nu moet ik 2 maanden wachten voordat ik fiets kan brengen. Servicecenter was kort konden er niets aan doen moest fiets maar laten repareren. Dit is toch niet hoe je met je klanten om gaat zeker als je f ... Lees meer

atlas1302
atlas1302 - Jun 5, 2023 om 10:34
Geldzaken & recht

Pensioenvoldoen

Wat lees ik nu, Door een fout in de pensioenwetgeving mochten pensioenfondsen niet indexeren in de periode van 2008 tot en met 2021!

Op pensioenvoldoen.nl kan je inschrijven om je verlies weer in te halen, of zit daar toch weer een addertje onder het gras en waarom komen pensioenvondsen daar niet zelf mee? Foutje in de wetgeving, maar het gaat hier nu toch om flinke bedragen wat de staa ... Lees meer