door hilmie 10 feb. 2010 om 12:42
Geldzaken & recht

Achterhaalde korting bij leenbakker

Hallo,

6 febr10 hebben we gordiojnen besteld bij leenbakker. We moesten een aanbetaling doen. De levering duurt ongeveer 2 wkn. Nou zagen we in de folder die 7 feb. in is gegaan dat er op diezelfde gordijnen 40% korting zit. Kunnen wij hier nog wat mee? we vinden het niet echt fatsoenlijk dat ze ons een dag van te voren hier niet van op de hoogte hebben gesteld.

Vriendelijke groet,

Mevr.de Buck

6974 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door marcel75 - 10 feb. 2010 om 12:46
5122 Antwoorden / 4 Vragen
0

Dat is het risico van het vak. Het had ook andersom kunnen zijn. Had u dan het hogere bedrag willen betalen? Waarschijnlijk niet. U hebt namelijk een koopovereenkomst gesloten tegen een bepaalde koopprijs (namelijk de op dat moment geldende koopprijs). En die overeenkomst is gewoon geldig.

U kunt altijd de vraag stellen bij Leenbakker, maar of u de korting krijgt is afwachten. Let trouwens op: vaak gelden die kortingen niet voor op maat gemaakte gordijnen.

sk
door skyjack - 10 feb. 2010 om 14:20
121 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kort gezegd kan je hier inderdaad niets mee doen, maar mogelijk is dit nog helemaal niet zo nadelig als u zelf denkt.

Vaak biedt Leen Bakker gratis maken op de normaal geprijsde gordijnen. Bij de afprijzing moet de klant zelf de maakkosten betaling. De stof kan dan wel veel goedkoper zijn, maar uiteindelijk kan je toch duurder uit zijn.

door getty - 10 feb. 2010 om 15:17
3550 Antwoorden / 10 Vragen
0

Vaak weten de verkopers niet wat er in de folder komt te staan, dus het is mogelijk geen kwade wil geweest. Ga gewoon eens met ze in gesprek, misschien krijgt u nog wat korting uit coulance.

door testcase - 10 feb. 2010 om 22:54
189 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik vind het zeker niet ongepast. En ik zou zeggen vragen staat vrij...
Wie weet, maar recht heeft u nergens op.

gw
door gwdb - 30 dec. 2011 om 17:30
8 Antwoorden / 1 Vragen
0

Een nette winkel vertelt u van te voren dat de stof in de winkel goedkoper wordt, zeker als deze nog eens bestelt moet worden, kijkt u eens op internet met klachten en Leen Bakker, ze halen de laagste score in hun branche (75% wordt niet opgelost), dus naar een andere winkel als dat nog kan. U kunt ook uw geld terugvragen en dan de stof alsnog direct met 40% proberen te kopen, als ze hem weer op voorraad hebben dat moet toch kunnen.

door edrick3 - 30 dec. 2011 om 17:39
27634 Antwoorden / 85 Vragen
0

@gwdb,

Al eens naar de datum van dit topic gekeken?

Beetje 'mosterd na de maaltijd'!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vo
Voers - 22 apr. 2021 om 06:57
Computers & telefonie

Ik ben opgelicht via internet, duur beeldscherm nooit geleverd, wat nu?

Goede morgen,

Op 15 maart j.l/ heb ik voor de oprichting van mijn bedrijfje via de webshop ti84shop een 2e hands 27 inch apple beeldscherm gekocht voor 624,-. Na betaling en ontvangst van de factuur ontving ik mail met de melding dat de levering zsm geleverd zou worden. Volgens de site zou dit maximaal 7 dagen kunnen duren. Op 22 maart nog steeds niets ontvangen, na geen telefonisch c ... Lees meer

To
Tonia - 4 dec. 2020 om 14:49
Winkels & webshops

Wie heeft slechte ervaringen met Bijnavoornoppes.nl

Heb begin november kleine artikelen besteld bij www.bijnavoornoppes.nl
elke keer mailen ze terug dat het met de post eraan komt. Niks gezien,
Op internet zie ik meerdere klachten over deze internetshop.
hoor graag ervaringen van anderen hierover. Lees meer

da
daron - 20 apr. 2021 om 11:17
Auto & vervoer

parkeren

Goedendag, ik ben werkzaam bij De ns en mijn standplaats is Amsterdam. Zelf woon ik in Hoogland. en dat is met wind en regen met een zware bedrijfskoffer niet te doen, ik parkeer dan mijn auto bij het station. (NS Internationaal) dit alles in een grote koffer. 
Nu kan en mag ik niet bij het station in amersfoort parkeren omdat ik al een parkeerplaats heb in Amsterdam voor als het te vroeg te ... Lees meer