hi
door hilmie 10 feb. 2010 om 12:42
Geldzaken & recht

Achterhaalde korting bij leenbakker

Hallo,

6 febr10 hebben we gordiojnen besteld bij leenbakker. We moesten een aanbetaling doen. De levering duurt ongeveer 2 wkn. Nou zagen we in de folder die 7 feb. in is gegaan dat er op diezelfde gordijnen 40% korting zit. Kunnen wij hier nog wat mee? we vinden het niet echt fatsoenlijk dat ze ons een dag van te voren hier niet van op de hoogte hebben gesteld.

Vriendelijke groet,

Mevr.de Buck

5791 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door marcel75 - 10 feb. 2010 om 12:46
5122 Antwoorden / 3 Vragen
0

Dat is het risico van het vak. Het had ook andersom kunnen zijn. Had u dan het hogere bedrag willen betalen? Waarschijnlijk niet. U hebt namelijk een koopovereenkomst gesloten tegen een bepaalde koopprijs (namelijk de op dat moment geldende koopprijs). En die overeenkomst is gewoon geldig.

U kunt altijd de vraag stellen bij Leenbakker, maar of u de korting krijgt is afwachten. Let trouwens op: vaak gelden die kortingen niet voor op maat gemaakte gordijnen.

sk
door skyjack - 10 feb. 2010 om 14:20
121 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kort gezegd kan je hier inderdaad niets mee doen, maar mogelijk is dit nog helemaal niet zo nadelig als u zelf denkt.

Vaak biedt Leen Bakker gratis maken op de normaal geprijsde gordijnen. Bij de afprijzing moet de klant zelf de maakkosten betaling. De stof kan dan wel veel goedkoper zijn, maar uiteindelijk kan je toch duurder uit zijn.

door getty - 10 feb. 2010 om 15:17
3196 Antwoorden / 10 Vragen
0

Vaak weten de verkopers niet wat er in de folder komt te staan, dus het is mogelijk geen kwade wil geweest. Ga gewoon eens met ze in gesprek, misschien krijgt u nog wat korting uit coulance.

door testcase - 10 feb. 2010 om 22:54
189 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik vind het zeker niet ongepast. En ik zou zeggen vragen staat vrij...
Wie weet, maar recht heeft u nergens op.

gw
door gwdb - 30 dec. 2011 om 17:30
8 Antwoorden / 1 Vragen
0

Een nette winkel vertelt u van te voren dat de stof in de winkel goedkoper wordt, zeker als deze nog eens bestelt moet worden, kijkt u eens op internet met klachten en Leen Bakker, ze halen de laagste score in hun branche (75% wordt niet opgelost), dus naar een andere winkel als dat nog kan. U kunt ook uw geld terugvragen en dan de stof alsnog direct met 40% proberen te kopen, als ze hem weer op voorraad hebben dat moet toch kunnen.

door edrick3 - 30 dec. 2011 om 17:39
27314 Antwoorden / 85 Vragen
0

@gwdb,

Al eens naar de datum van dit topic gekeken?

Beetje 'mosterd na de maaltijd'!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

An
Anne74 - 21 feb. 2020 om 18:17
Huishouden & energie

Kan de woningbouw mij verplichten elektrisch te koken terwijl de gasleiding er wel ligt

Hoi,

Ik krijg een andere huurwoning en daar ligt een aansluiting voor elektrisch koken. Echter ligt er ook een gasleiding maar is de kraan verwijderd.

Mag de woningbouw mij verplichten elektrisch te gaan koken (ze wijgeren de gaskraan weer aan te sluiten) zonder mij tegemoet te komen in de extra kostern die ik moet maken (gaskookplaat en pannen)? Ik ben benieuwd!

G ... Lees meer

ba
basalt - 24 feb. 2020 om 16:55
Auto & vervoer

Scooterdomino, ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere scooters?

Hallo,

Door de harde wind vandaag is mijn scooter tegen een andere scooter aan omgevallen, vervolgens er nog een derde scooter omgevallen doordat de tweede daar tegenaan viel. Ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere twee scooters? Ik trof de drie scooters dus gevallen op de grond aan, met die van mij bovenop. Daaruit trek ik bovenstaande conclusie.

Alvast bedankt ... Lees meer

Pi
Pibbe - 21 feb. 2020 om 16:41
Huishouden & energie

OUDE FIETSEN IN APPARTEMENTEN COMPLEX

Er staan in ons app.complex veel oude verroeste niet gebruikte fietsen, waar vermoedelijk de bewoners van vertrokken zijn. Deze fietsen zijn al meer dan 1 jaar en langer niet gebruikt. De ruimte om een fiets neer te zetten is beperkt dus zou fijn zijn als die fietsen weg gehaald worden. Echter op huis aan huis verzoeken en rood lint aan de fietsen komen geen reactie's. Is er een wettelijke termij ... Lees meer