si
door sies_1 Feb 13, 2006 om 17:43
Vakantie & reizen

Autohuur Canada

Wij hebben via ons reisbureau bij sunnycars een auto gehuurd. Nu kunnen wij het eigen risico niet afkopen en elke gebeurtenis die buiten onze schuld valt  kost ons geld n.l 300 dollar ( Eigen risico ) Dit is altijd in Canada zegt het reisbureau. Mijn  vraag is weet iemand of dit klopt. Jan Doets de specialist, wil hier geen antwoord op geven omdat de auto niet via hem is gehuurd Wie kan ons helpen.


MVG Annelies

269 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 16, 2006 om 21:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

In Canada is het vaak mogelijk om uw eigen risico ter plaatse af te kopen. Tip; boek voortaan uw auto via Holyday Cars, dan kunt u dat voor 2,50 per dag al in Nederland afkopen.


Ik wens u een fijne vakantie.

ve
door verwijderd - Feb 16, 2006 om 21:24
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Lekker bedrijf die Jan Doets, als ik ooit die kant opgaat zal ik eraan voorbij gaan. 

ve
door verwijderd - Feb 16, 2006 om 21:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hoi annelies, Even klikkenautohuur canada  succes fred
 

ve
door verwijderd - Feb 16, 2006 om 22:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als we toch bezig zijn dan gelijk maar even hier kijken:

Het
eigen risico bij autohuur in Canada



Groet,
GSM



ve
door verwijderd - Feb 19, 2006 om 16:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

In principe is het ter plaatse altijd mogelijk om het eigen risico af te kopen. Wellicht kunt u het verkeersbureau eens bellen/mailen?


 


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

mahadma
mahadma - Sep 23, 2024 om 10:57
Computers & telefonie

Vara-kassa op android werkt niet

Vraag en beantwoord op mobiel (android) werkt niet op 2 verschillende telefoons. Na 3 vragen te kunnen zien werkt "Toon meer actuele vragen" niet,Na toon meer en je wil inloggen kom je in het scherm (Zie je geen inlogschermpje verschijnen ? Klik dan op de knop hier onder) Witte letters op rode achtergrond Inloggen of registrene, Dit werkt ook niet. Lees meer

Ada en Leen
Ada en Leen - Sep 25, 2024 om 11:48
Huishouden & energie
Douchekraan voor de 4e keer beschadigd

Douchekraan voor de 4e keer beschadigd

We hebben 1,5 jaar geleden een nieuwe badkamer laten plaatsen. Tot 4 keer toe is de kraan beschadigd op de temperatuurknop. Hij is elke keer netjes vervangen. De instalateur is inmiddels over naar een andere leverancier en we konden een andere kraan uitzoeken. Deze is iets anders van kleur en daardoor moet ook de stang en douchekop worden vervangen.
Nu krijgen we een factuur van 468,40 euro  ... Lees meer