lu
door luuk_2 Nov 14, 2017 om 14:34
Vakantie & reizen

Boeking hotel maar niet geslapen, recht op geld?

Donderdag 2 november heb ik een hotel geboekt samen met mijn vriendin en 2 vrienden. Aangekomen in het hotel stonken de kamers al naar vreemd eten. Wij hebben de ramen open gezet en zijn erna de stad van Amsterdam in gegaan. Eenmaal terug gekomen stonken de kamers nog erger en was het niet mogelijk om daar te overnachten. Wij hebben dit aangegeven bij de receptionist en hij heeft ons verzekerd ons geld terug te geven. Dit heeft hij middels mail nogmaals bevestigd. 

Echter is er nu nog steeds geen geld terug gestort en doet het hotel enorm vervelend. Is er een wet dat zegt als je ergens niet gebruik van maakt dat je dan niet hoeft te betalen en dus je geld terug krijgt? Aangezien we maximaal 1 uur op de kamer zijn geweest en niet hebben geslapen willen wij ons geld terug voor de geboekte overnachting. 

Is er hoop voor ons als het hotel niet mee werkt? 

Met vriendelijke groet, 
Luuk Hermans

849 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

El
Elibertus - Nov 28, 2023 om 15:18
Geldzaken & recht

Opzeggen ivm overlijden

Hallo, Mijn moeder is op 8 oktober overleden. Nu wil ik (dochter) haar abonnement stoppen bij Simyo. Dit lukt niet.
Ik heb alles opgestuurd, ook akte van overlijden, alle gegevens doorgegeven, en er wordt gezegd dat het niet kan omdat haar abonnement op haar roepnaam staat. Ze heet A.J. Kaspers-Reukema en haar abonnement staat op Bep Kaspers.
Ze hebben nu al twee keer het abonnementsgeld ... Lees meer

He
Henk Wevers - Dec 2, 2023 om 13:33
Huishouden & energie

Retourneren artikel internet

Hanglamp gekocht via internet.  Opgehangen en viel tegen.  Terug gebracht.  Helaas niet mogelijk om te retourneren.  Omdat wij hem hadden Opgehangen/ gemonteerd is het niet mogelijk om te retourneren.  Is dit volgens de wet waar? Of moet de verkoper de lamp terug nemen? In de voorwaarden op de site van de verkoper stond gemonteerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Lees meer

Na
Nathalie12 - Nov 29, 2023 om 21:59
Geldzaken & recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

De SNSbank is gestopt met het verstrekken van de digipas en nu kan ik alleen bankieren als ik hun app download of een browsercode aanvraag. Het probleem is dat ik vroeger hun app wel op de telefoon had en toen de telefoon ouder was en ik geen nieuwe updates meer kon uitvoeren, de bank berichtte dat vanwege de veiligheid ik niet meer kon bankieren op de telefoon.Je wordt dus gedwongen om een nieuwe ... Lees meer