ar
door arno willems Apr 3, 2012 om 08:29
Vakantie & reizen

Ervaringen casamundo

graag wil ik ervaringen horen over casamundo vakantiehuizen. Is het betrouwbaar om een huis via casamundo te boeken.

1599 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tu
door tukkertje - Apr 3, 2012 om 09:06
176 Antwoorden / 159 Vragen
0

Dag Arno,
ik heb twee jaar geleden huis in Italie geboekt via Casamundo. Uitstekend bevallen. Correcte afwikkeling per mail. Zijn huizen van particulieren. Dus wat mij betreft: gewoon doen.

li
door lizacoomans - Jun 15, 2012 om 16:34
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Arno,

Ik ben Liza Coomans en ik werk voor Casamundo.nl. Je kunt bij Casamundo met een gerust hart je vakantie boeken. Ik wil je graag uitleggen waarom.

Casamundo is niet aangesloten bij ANVR en SGR, omdat wij op onze website geen eigen vakantieaccommodaties aanbieden, maar die van onze gerenommeerde partners en streng geselecteerde privé-aanbieders. Wanneer je boekt via Casamundo, zijn wij jouw tussenpersoon. Wij bieden jou de garantie van hoge kwaliteit vakantiehuizen en van een correct afhandeling van je boeking en betaling. Als tussenpersoon zijn wij aangesloten bij de TÜV Saarland. De TÜV biedt vergelijkbare zekerheden als de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. Dit betekent dat onze werkwijze jaarlijks door een externe organisatie op de juiste toepassing van relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels van de TÜV wordt gecontroleerd. Casamundo is ook aangesloten bij Ecommerce Europe. Je gegevens zijn op Casamundo.nl dus optimaal beschermd en je boekt altijd veilig.

Mocht je nog vragen hebben over veilig boeken op Casamundo.nl, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen via 0800- 444 40 22 (gratis) of een mail sturen naar info@casamundo.nl.

Groet,
Liza Coomans
Casamundo.nl

Tp
door Tp - Jun 15, 2012 om 17:15
8 Antwoorden / 3 Vragen
0

vorig jaar kregen we RARA/SLECHTE info bij casamundo en
vond het heeeeeeeeeel vreemd dat je pas 2a3 weken van voor je vakantie de adres gegevens krijgt.

Zie andere bericht over casamundo/Atreveo

torn

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer

Fr
Fred Kuperus - Apr 29, 2024 om 18:18
Huishouden & energie

Instelling WTW unit

De WTW unit is geplaatst naast een cv die de vloerverwarming en het tapwater verzorgt. We hebben een huurwoning sinds 5 jaar en al net zo lang problemen met de atmosfeer in huis, Het stinkt heel vaak; het is vaak kurkdroog; het tocht; het ene moment is het koud en dan weer warm. Wie kan mij helpen, via de woning stichting en de installateur wordt ik het bos in gestuurd. Het gaat om een Zehnder wtw ... Lees meer