Hz
door Hzenschede May 29, 2017 om 10:40
Vakantie & reizen
Media Markt tickets misleidend

Media Markt tickets misleidend

Ik heb in oktober 2016 twee vliegtickets gekocht tijdens de gekke dagen actie bij Media markt.
Inmiddels heb ik met veel moeite een reis kunnen vinden omdat het aanbod zeer beperkt is. Er wordt wel geadverteerd met "vliegen naar ruim 110 bestemmingen" echter mag je dan bij deze bestemmingen (als je ze uberhaupt kunt boeken) 1 dag of drie weken hier naar toe. Gewoon een paar dagen is vaak niet mogelijk.
Dat even terzijde. Heb je inmiddels een reis gevonden en boek je deze dan kun je een koffer bij boeken a 35,00 per vlucht. Op de website van de aanbieder (ryanair in mijn geval) kost deze zelfde koffer € 16.00. Vervolgens blijkt de vlucht ook nog eens ruim 50 euro goedkoper, mits ik dit direct had geboekt.
Mijn vraag is: kan dit zomaar??

968 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He
Henk Wevers - Dec 2, 2023 om 13:33
Huishouden & energie

Retourneren artikel internet

Hanglamp gekocht via internet.  Opgehangen en viel tegen.  Terug gebracht.  Helaas niet mogelijk om te retourneren.  Omdat wij hem hadden Opgehangen/ gemonteerd is het niet mogelijk om te retourneren.  Is dit volgens de wet waar? Of moet de verkoper de lamp terug nemen? In de voorwaarden op de site van de verkoper stond gemonteerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Lees meer

Na
Nathalie12 - Nov 29, 2023 om 21:59
Geldzaken & recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

De SNSbank is gestopt met het verstrekken van de digipas en nu kan ik alleen bankieren als ik hun app download of een browsercode aanvraag. Het probleem is dat ik vroeger hun app wel op de telefoon had en toen de telefoon ouder was en ik geen nieuwe updates meer kon uitvoeren, de bank berichtte dat vanwege de veiligheid ik niet meer kon bankieren op de telefoon.Je wordt dus gedwongen om een nieuwe ... Lees meer

El
Elibertus - Nov 28, 2023 om 15:18
Geldzaken & recht

Opzeggen ivm overlijden

Hallo, Mijn moeder is op 8 oktober overleden. Nu wil ik (dochter) haar abonnement stoppen bij Simyo. Dit lukt niet.
Ik heb alles opgestuurd, ook akte van overlijden, alle gegevens doorgegeven, en er wordt gezegd dat het niet kan omdat haar abonnement op haar roepnaam staat. Ze heet A.J. Kaspers-Reukema en haar abonnement staat op Bep Kaspers.
Ze hebben nu al twee keer het abonnementsgeld ... Lees meer