mi
door mirandak Nov 11, 2003 om 11:11
Vakantie & reizen

Vakantie Kenia en Tanzania

Ik wil in 2004 een kampeer rondreis gaan maken in Kenia en Tanzania (wel in groepsverband). Met welke reisorganisatie kan ik dit het beste doen en wanneer?? Zelf dacht ik in Oktober of November. Alvast bedankt.

1063 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ewi
door ewi - Apr 16, 2004 om 11:56
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

Niet doen ! Dit is, gezien de huidige omstandigheden in de regio, een levensgevaarlijke onderneming. De kans dat je op zijn minst beroofd wordt is groot en meer enrstige risico's zijn wel degelijk aanwezig.

we
door weten007 - Apr 16, 2004 om 11:56
7 Antwoorden / 1 Vragen
0

je kan bij een reisbureau brochures halen, in deze reisgidsen staat vaak ook beschreven wat de beste periode is om te reizen in deze landen, ook kun je een uitdraai uit de toeristiek vragen, daar staat objectieve informatie in over het land en de streek waar je naar toe wil, als je bij een anvr/sgr aangesloten reisbureau boekt ben je zeker van een goede touroperator die vakanties naar deze landen aanbiedt.

he
door hetty_1 - Apr 16, 2004 om 11:56
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Een goede touroperator naar Kenia en Tanzania is African Holidays. In hun gids staat ook de beste reistijd en welke dieren je in welk gebied kunt tegenkomen.

jh
door jhbleeker - May 15, 2004 om 20:10
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ben in 2003 naar Tanzania en Kenia geweest met Sawadee reizen . Deze reis beviel mij uitstekend en de reisleiding was deskundig. Van een gevaarlijke reis kan ik niet spreken als je tenminste reist met gezond verstand en je houd aan wat de reisleider je hebt aangeraden. Dan is in Kenia en Tanzania net zo gevaarlijk als wandelen in Rotterdam of in Amsterdam!


Als u in oktober en november naar Kenia en Tanzania wilt reizen, bedenk wel dat het dan de kleine regentijd is (onweersbuien; meestal s'nachts). Overigens bieden ook Djoser, Summun reizen, Koning Aap en Shoestring dergelijke reizen aan. Alle organisaties SGR/NVR


 


Jan Bleeker

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer