pe
door petranooijen Jan 14, 2005 om 10:11
Voeding & gezondheid

Ab king pro

ik wil de ab kijng pro bestellen,maar helpt het apparaat ook echt wel?anders is het nog te duur,en zoja waar kan ik hem het beste kopen?

2815 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Jan 14, 2005 om 10:41
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

hallo petra,


geen ervaring mee, maar voor dit soort apparaten geld dat het werkt als je het ook gebruikt in de praktijk komt hier weinig van terecht en is het meestal weggegooid geld en beland zo'n ab king al weer snel in de kast of op de zolder dus overweeg eerst eens of je je geld eraan wilt besteden,
mocht je er dan toch een aan willen schaffen kijk eens bij de grote postorder bedrijven otto, wehkamp etc.


groet tuinfreak

ir
door irene157 - Jan 16, 2005 om 16:50
24 Antwoorden / 0 Vragen
0

Niet doen, niet doen, niet doen, deze apparaten worden alleen via verkoopshows en dergelijke verkocht, omdat ze niet getest zijn. Deze apparaten hebben geen goede prijs kwaliteit verhouding, en worden geleverd met een verkeerde instructies. Er was gisteren een uitgebreid programma op BBC die ten zeerste het gebruik van dit soort apparaten afraden, er waren mensen die deze apparaten al gebruikt hadden en die hadden lichamelijke klachten gekregen, omdat ze de instructies van het apparaat hadden gebruikt. Ook waren meerdere apparaten al na een paar keer gebruiken kapot gegaan.


Er is voor dit soort apparaten een zeer goed alternatief, dat heet de sportschool, daar krijg je de begeleiding die je nodig hebt. Als je dit te moeizaam vindt zijn er apparaten te koop waarmee je meerdere oefeningen kunt doen, en deze zijn gewoon te koop via de reguliere handel en hebben alle keuringen doorstaan die voor dit soort apparaten nodig zijn en je krijgt er ook garanties bij waar men zich aanhoud, wat bij de Ab King Pro wel anders is.

ge
door gerion - Jan 23, 2005 om 20:01
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo Petra,


Wij hebben de ab king pro besteld bij fitnessapparatuur.nl voor de prijs van 79.00 euro + 10.00 verzendkosten. wij hebben het nu nog in bestelling, verwacht dat ie eind deze week geleverd wordt. Nu staat ie ook te koop bij Perry Sport, kost daar 59.00 euro. Zelf nog niet geprobeerd, echter mijn neefje die een trouwe sportschoolbezoeker is heeft het bij de Perry geprobeerd en is erg onder de indruk. Moet wel goed zijn dus. Bij Tell sell krijg je er ook een "in 10 dagen slank pakket" bij. Ik heb geen idee wat dat inhoudt, maar ben er wel nieuwsgierig naar. Misschien dat iemand mij daar nader over kan informeren. Hoop dat je iets aan mijn reactie hebt.


Groeten Christa


 

ka
door kakelvers - Mar 16, 2005 om 17:17
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt de ab king pro ook bij de kijkshop kopen. Via Kijkshop.nl (GEEN VERZENDKOSTEN!!!), je kunt gewoon betalen via een acceptgiro. Als je niet tevreden bent kun je het binnen 16 dagen terug geven bij een kijkshop filiaal in heel Nederland. Je krijgt meteen je geld terug. 

vladja
door vladja - Mar 16, 2005 om 17:28
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Oud sportief draadje



Vladja

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer