ma
door marijke-m Jan 4, 2010 om 15:46
Voeding & gezondheid

Alli bij apotheek

Als je Alli afslankpillen (van de tv-reclame) wilt kopen bij de apotheek heb je geen recept nodig, maar je moet wel een bepaald bmi hebben. Maar hoe werkt dat dan, moet je dan op de weegschaal bij de apotheek? Wie heeft hier ervaring mee?

6105 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

raadgever
door raadgever - Jan 4, 2010 om 16:17
123 Antwoorden / 10 Vragen
0

Kijk op de website van Ali:
http://www.alli.nl/ConsideringAlli/WhatsYourBMI/

Daar staat alles op wat je moet weten over BMI, enz.

Succes met het afslanken.

Overigens: ze zeggen nooit lekkere slanke maar wel lekkere dikzak. Uit eigen ervanring ;-)

tdehond
door tdehond - Jan 4, 2010 om 16:19
4744 Antwoorden / 9 Vragen
0

Hier kunt u meer lezen over dit middel.

De eenvoudigste manier voor een apotheker om te controleren of u voor de behandeling met Orlistat ( het werkzame middel in dit produkt) in aanmerking komt is u te verzoeken eerst uw huisarts te raadplegen. Deze kan een recept voor u uitschrijven.

Als hij u de lagere dosis wat zonder recept verkrijgbaar is in de apotheek op een verantwoorde manier aan u verstrekt, dan moet hij zowel uw lichaamsgewicht en uw lengte bepalen. Aan de hand van deze factoren + uw geslacht kan hij uw b.m.i. ( body mass index) vaststellen. Uw b.m.i. moet 28 of hoger zijn.

Ook kan hij nagaan of dit middel veilig gebruikt kan worden bij eventuele andere medicatie die u gebruikt.

stacey
door stacey - Jan 4, 2010 om 17:19
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

--Maar hoe werkt dat dan, moet je dan op de weegschaal bij de apotheek? --

Nee, dat verwacht ik niet.
Apotheek zal wel schema hebben, gewicht / lengte geeft BMI
Lengte is te controleren in je paspoort, verwacht niet dat ze bij twijfel over door jou opgegeven gewicht indien ze dat al vragen een weegschaal gaan halen ;-)
Ze zullen dat ook op het oog wel kunnen inschatten of het voor jou is of niet denk ik.

poltol
door poltol - Jan 4, 2010 om 19:05
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Stacey,

Simpel.
ALLI levert een hulpmiddeltje. Staat op deze site. Gebruikt de apotheek ook. Kregen ze er gratis bij als ze meer als 25 dosis afnamen.
BMI grafiek

Vr.gr. poltol

dr
door drogist - Jan 8, 2010 om 15:00
11 Antwoorden / 14 Vragen
0

Ik werk zelf in een apotheek en zal even duidelijkheid geven hoe het in zijn werk gaat. Wij hebben een speciale vragenlijst die we samen met de client invullen en naargelang die lijst en het gewicht en lengte van die persoon bepalen we het bmi getal en naargelang daarvan weten we of het voor diegene wat is of niet. Wij voeren het product altijd in de computer in bij die persoon en ook de vragenlijst wordt ingescand zodat we het altijd kunnen nazoeken. Het is geen wondermiddel maar een hulpmiddel dat moet wel duidelijk zijn. Je hoeft er niet voor naar de huisarts, loop gewoon je eigen apotheek binnen en die kunnen je er alles over vertellen.

si
door siriathome - Jan 19, 2010 om 08:31
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zou u dat spul wel proberen??
Nu het volgende...de site : www.blijvend-in-balans.nl
kan uw BMI voor u berekenen.

Succes,
siriathome.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

DS
DS1992 - May 12, 2024 om 00:34
Winkels & webshops

Mag albert heijn de prijs van een bestelling zomaar verhogen?

Onlangs heb ik iets besteld bij albert heijn. Het ging om een voorraad bier voor een festival. De totale prijs was €294,30. Dit bedrag heb ik geaccepteerd.  toen kwamen er nog bezorg kosten bij(logisch natuurlijk) deze bezorgkosten waren €5,70, wat het totaal bracht op €300,-

Na bevestiging stond er in de app dat het te betalen bedrag bij bezorging €300,- was. En dat bleef er ... Lees meer

d_
d_dejong - May 10, 2024 om 14:38
Geldzaken & recht

Inning extra bedrag boven op contributie (voetbalvereniging)

Onlangs is er gemeld dat de energiekosten van onze club hoger zijn uitgevallen dan verwacht. Als gevolg hiervan is er naar alle leden een extra rekening gestuurd, bovenop de reguliere contributie, om deze kosten te dekken. Daarnaast is er gedreigd met een spelersblokkade indien deze extra kosten niet worden voldaan. Aan het begin van het seizoen ben ik akkoord gegaan met een verhoging van de cont ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer