wi
door wimrenders Jul 19, 2004 om 22:28
Voeding & gezondheid

Anti-aanbaklaag

 


Als de anti-aanbaklaag van een pan beschadigd is en je blijft hem nog gebruiken, kan dat dan schadelijk zijn voor je gezondheid?

1339 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jul 19, 2004 om 22:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zolang er geen stukjes anti-aanbaklaag loslaten en het wat krassen zijn kan het geen kwaad natuurlijk, wel zonde van de pan want deze zal nu sneller aanbakken. ik heb ook nog even op de site van tefal gekeken mocht u een stukje anti-aanbaklaag binnenkrijgen dan schijnt dit ook niet schadelijk te zijn voor de gezondheid, het stukje tekst is terug te vinden op site:
http://www.tefal.nl/tefal/services/faqs.asp?dept%5Fid=110&mscssid=ASNBUTAG0QG39PKFGW192NG6MSWR9538


groeten tuinfreak

ve
door verwijderd - Jul 19, 2004 om 23:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag wimrenders,


Het beschadigen van de anti-baklaag van onze pan is heel slecht voor mijn gezondheid. Ik krijg dan flink op mijn kop van mijn vrouw. Als gevolg daarvan steek ik meer sigaretten op en drink extra veel koffie. Als het een beetje meezit krijg ik dan hartkloppingen en heb geen zin meer on naar de sportschool te gaan waardoor ik minder beweeg enz. enz. Groeten, Ton. 

ve
door verwijderd - Oct 22, 2013 om 21:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het sociale is dan uit het systeem als de tandartsen dit stelsel door voeren. Laat ze een gedeelte van de premie reserveren voor klanten die het niet kunnen betalen. Een tandarts is wel in staat om te zien of een gebid onder houden wordt of niet. Ik zou dit zeer waarderen als dit gerealiseerd wordt. En

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ki
Kim92 - May 13, 2024 om 19:41
Vakantie & reizen
Misleid bij hotel boeking

Misleid bij hotel boeking

Vanavond wilde ik een hotel boeken op Ameland, één overnachting op 28 juni. Mij werd een prijs geboden van €116,50 (dit lijkt overigens een aanbieding te zijn omdat een prijs van €176,50 is doorgehaald). Als ik de boeking wil afronden is de totaal prijs ineens €191,50 geworden zonder dat wordt uitgelegd waar de verhoging van €75 vandaan komt. Kan dit zomaar? Dit is misleidend. 
Ver ... Lees meer

DS
DS1992 - May 12, 2024 om 00:34
Winkels & webshops

Mag albert heijn de prijs van een bestelling zomaar verhogen?

Onlangs heb ik iets besteld bij albert heijn. Het ging om een voorraad bier voor een festival. De totale prijs was €294,30. Dit bedrag heb ik geaccepteerd.  toen kwamen er nog bezorg kosten bij(logisch natuurlijk) deze bezorgkosten waren €5,70, wat het totaal bracht op €300,-

Na bevestiging stond er in de app dat het te betalen bedrag bij bezorging €300,- was. En dat bleef er ... Lees meer

Geboren Amsterdammer
Geboren Amsterdammer - Jan 10, 2024 om 22:32
Winkels & webshops
Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Geachte forumleden,

Ik sjouw al dagen mijn lege flessen van de ene naar de andere supermarkt.....

Zou het kunnen ,dat de supermarkten te veel lege blikjes en plastic flessen krijgen aangeboden en dat zij express de automaten uitzetten omdat ze anders verlies erop lijden?

Kortom : Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan? Lees meer