bl
door blackblossom May 2, 2008 om 19:42
Voeding & gezondheid

Betaalbare produkten/merken, zonder palmolie?

Hallo,


Naar aanleiding van de Greenpeace campagne over het kappen van oerbossen voor Palmolie, ben ik op zoek naar betaalbare produkten die de palmoliehoudende produkten (van Unilever) vervangen.


Ik bedoel dus, produkten als lichaamsverzorging, margarine, wasmiddel enz, maar dan zonder palmolie en andere ingredienten die schadelijk zijn voor het milieu.


Zelf gebruik ik al jaren enkel produkten van Lush, maar dit vinden anderen vaak te duur.


Vandaar mijn vraag: Wie kan mij wat "eerlijke", palmolievrije en betaalbare produkten of merken adviseren? Dan kan ik deze produkten tippen aan de mensen die er niet veel geld voor over hebben om niet ten koste van regenwoud en dieren te leven.


Bedankt alvast!

5698 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

grindweg
door grindweg - May 2, 2008 om 20:18
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

kijk op dit medium op naam oid.

grindweg
door grindweg - May 3, 2008 om 18:51
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

er staat vandaag in de telegraaf een bericht over dat men naar andere middelen aan het zoeken is

labswans
door labswans - May 3, 2008 om 19:35
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Als u goed had gelezen dan gaat het pas iin 2015 in. Verwacht als het daadwerkelijk 2015 is de gemaakte afspraken allang weer vergeten zijn.


Als u daadwerkelijk producten zonder palmolie wilt hebbendan komt u van koude kermis thuis. Het zit in zeer veel producten zodat u eigenlijk niks mag nemen.


Het is en blijft een stunt van een fabrikant omdat het doet alsof iets goed is en de andere soort wordt gebombardeerd tot foutief iets.


Heb het ook een tijd gehad dat visolie slecht zou zijn nu zijn er meerdere dingen dat er weer visolie e.d. weer goed is


Dus mijn advies : gebruik wat u wilt maar blijf bij wat u gewend bent. Laat u niet zomaar iets tussen de oren wijsmaken


groetjes  labswans

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer