do
door dopey Feb 26, 2005 om 09:50
Voeding & gezondheid

Ervaringen van consulente gevraagd

Ik wil al enige tijd thuis gaan werken maar heb nog geen bedrijf gevonden waarin ik mijn vertrouwen wil schenken. Echter kwam ik al een aantal keren tegen op het internet dat je kan gaan werken als consulente voor diverse cosmetica bedrijven zoals: Jafra, Avon cosmetic en Oriflame.


Maar als je leest op deze site's wat je kunt verdienen en de volledige inhoud van het consulente zijn lijkt me te mooi om waar te zijn.  


Graag hoor ik ervaringen van mensen die dit doen / hebben gedaan zodat ik mezelf niet volledig onvoorbereid hierop stort.


B.v.d.  

25618 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

brynnar
door brynnar - Feb 28, 2005 om 13:47
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Hallo Dopey,


Ik heb persoonlijk geen ervaring, maar ken wel enkele lotgevallen in mijn directe omgeving. Sommigen hadden goede ervaring en sommige slechte. En inderdaad is er heel veel kaf tussen het koren (ik heb zelf het idee, dat er meer kaf is dan koren, maar goed...). Ze schotelen je allemaal mooie verhalen voor, maar vaak valt dit erg tegen in de praktijk. Kijk goed uit voor twee zaken:



  1. Pyramide-achtige organisaties duiden vaak op oplichterij.

  2. Organisaties waar je eerst een financiele bijdrage aan moet betalen. Meestal onbetrouwbaar, want je wilt toch geld verdienen en niet betalen?

Voor wat betreft ervaringnen met de door jou genoemde bedrijven, hoop ik dat forum collegae je verder kunnen helpen.


Succes,


Brynnar

zijle027
door zijle027 - Feb 28, 2005 om 14:32
148 Antwoorden / 0 Vragen
0

Geen ervaring. Wel een aantal tips.


Betaal vooraf nooit geld ergens voor.


Zet maar niet zo een handtekening op een contract voordat je het goed hebt gelezen en de consequenties hebt kunnen overzien.


Informeer bij de Kamer van Koophandel of het bedrijf bestaat en hoelang?


Succes


Aldert

to
door toepie - Feb 28, 2005 om 15:15
10 Antwoorden / 6 Vragen
0

hoi dopey


ik heb geen ervaring maar weet wel dat bij oriflame en avon je een


hoop mensen moet benaderen voor je er echt iets aan verdiend eerst moet jij de spullen zelf kopen en dan proberen die te verkopen


er gaa veel tijd en geld in zitten


mijn zus heeft vroeger  in avon gedaan  maar nu doet ze het niet meer


het is dezelfde verkoop als tupperware


succes verder


toepie


 

mu
door mussie - Feb 27, 2006 om 15:31
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hoi,


Oriflame heeft geweldige produkten.


Ik ben zelf ruim 1 jaar beauty/clublid geweest en sinds kort adviseuse. Ik vind het heel erg leuk. Ik wil je er best meer over vertellen, maar dan niet op deze manier. Wellicht kunnen we contact met elkaar krijgen? Ik vertel je er dan van alles over. Uit welke regio kom je?

vladja
door vladja - Feb 27, 2006 om 15:43
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Mussie,


Deze vraag is een jaar oud. Ik denk dat ze ondertussen al lang een keus heeft gemaakt.


Vladja

di
door dieks - Nov 21, 2006 om 12:41
4 Antwoorden / 10 Vragen
0

Mischien lees je dit nog wel. Als is je oproep al wel bijna 2 jaar oud.


ik ben consulente bij MYlene Lichaamsverzorging en mij bevalt het heel erg goed. Overal worden de verdiensten mooier voorgespiegeld dan het is maar als je je gezond verstand gebruikt is het een hele leuke aanvulling op je bankrekening. Als je meer info wilt reageer dan.


groet van mij

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer