T.
door T. de Bruijn Feb 27, 2017 om 19:23
Voeding & gezondheid

Extreem hoge tonen in huis

Ik heb gedurende delen van de dag een viertal extreem hoge tonen in mijn gehele huis. Ze varieren van 'een rechte lijn' tot golvend en hakkelend. Soms lijkt het of de buurvrouw onder de douche staat te stofzuigen en tegelijkertijd een deur schuurt met een schuurmachine. Een van de tonen klinkt echt de hele nacht door als een cirkelzaag en die voelt ik vn in mijn borstkast, mijn linkerlong om precies te zijn. Mijn vorige buurvrouw had ca 14 jaar geleden dezelfde klachten en kreeg daarna ernstige COPD. Het voelt zelfs alsof het doelgericht aanwezig is. Als ik wil opstaan verdwijnt het maar het is er niet alleen als ik lig. Allemaal buitengewoon doordringend en bijna ondraaglijk. Aan mijn elektrische apparatuur ligt het niet want als ik stekkers uit het stopcontact haal stopt het geluid niet.

Wie heeft hier ervaring mee en wat is hier aan te doen?

884 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ge
door gewicht - Feb 27, 2017 om 19:29
170 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb er gelukkig geen ervaring mee. Gewoon naar de huisarts ermee die is de aangewezen persoon, in eerste instantie althands.

sjjoppy
door sjjoppy - Feb 27, 2017 om 19:33
7358 Antwoorden / 3 Vragen
0

U zou eens bij uw huisarts te rade kunnen gaan want het kan ook bij u vandaan komen, b.v.
http://www.tinnitus.nl/over-tinnitus.html

tijger1
door tijger1 - Feb 27, 2017 om 19:57
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

En horen anderen die tonen ook? En hebt u daar elders ook last van?

Ge
door Genee - Feb 27, 2017 om 20:01
1509 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ga eens naar uw gemeente, misschien kunnen zij wat metingen doen.k

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer