12
door 1234_1 Feb 17, 2004 om 13:42
Voeding & gezondheid

Financiële hulpverlening voor op zichzelf wonende ouderen

1,5 jaar geleden is na 59 jaar huwelijk de man van mijn nu 80-jarige oma overleden. Mijn opa verzorgde de financiële administratie. Ze heeft nu een accountant maar het is iemand die het helpen van ouderen naast zijn eigen baan doet en al haar administratie ligt bij deze man, ze heeft geen visitekaartje of iets, vertelt niet waar hij werk en komt geloof ik 1x in de maand 's avond laat langs. Ik als haar kleindochter ben te jong om te weten hoe het allemaal moet met hypotheek en successie rechten en mijn oma wil dit zelf regelen uiteraard met hulp. Jaren geleden gaf de thuiszorg hulpverlening hierbij maar we hebben al geïnformeerd we moesten het maar zoeken bij "particuliere sferen". Mijn vraag is dan ook waar mijn oma terecht zou kunnen zonder dat het veel geld kost maar wel goed geholpen kan worden.

356 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:43
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Stichting Welzijn Ouderen zouden u hierbij kunnen helpen zij zitten vast ook ergens bij u in de buurt, informeer eens bij de gemeente of zoek via een zoekmachine op internet hiernaar.
Zij weten vast en zeker een betaalbaar en betrouwbaar (ook niet onbelangrijk)adres voor u.
Groeten: Gery

quasimodo
door quasimodo - Apr 16, 2004 om 12:43
4 Antwoorden / 2 Vragen
0

De verschillende ouderenbonden kunnen u waarschijnlijk ook wel verder helpen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer