ma
door marivon haenen 10 jul. 2016 om 19:20
Voeding & gezondheid

Heeft iemand met Katja Callens van doen gehad??

Op 21 juni kwam ik bij toeval op de site van Katja Callens terecht,  het mentale dieetplan. Ik heb wat overgewicht maar niet zo extreem. Ik zag er drie boeken op afgebeeld, het mentale dieetboek, het turboplan en 50 receptenboek. Heel veel tekst maar eerlijk gezegd heb ik dat niet zo gelezen omdat ik dacht dat staat ook in het boek. Ik moest 64 euro betalen via iDEAL en stom genoeg heb ik dat gedaan. Na betaling realiseerde ik me dat ik geen adres ingevoerd had. Ik stuurde direkt een mailtje en savonds kreeg ik antwoord dat alles digitaal is. Helemaal niks op papier, helemaal geen boek maar alles digitaal. Ik gaf direkt aan dat ik dat niet wil. Ik ben niet zo goed met de computer en wil kunnen bladeren in een boek. Tot op heden heb ik nog steeds geen geld terug. Ik heb Katja Callens gegoogled en zag daar zelfs dat ze voor oplichtster werd uitgemaakt. Ik vermeldde dat stom genoeg in mijn email naar haar en toen kreeg ik een venijnige email terug. Kortom ik voel me zo ontzettend genept!!! Kan iemand mij helpen om die 64 euro terug e krijgen?? Groetjes marivon

6656 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

da
door datzoekikop - 10 jul. 2016 om 19:37
251 Antwoorden / Vragen
1

Bij het gros van alle afslankdieëten slankt alleen je banksaldo meestal flink en wordt de "bedenker/bedenkster" slapende rijk.

Ik heb de site bekeken, je kan een proef 'les' downloaden/pdf ontvangen, ze hebben alleen je naam en email nodig, die lezen op de pc en of uitprinten. Daaruit kan je al opmaken dat je geen gedrukt boek maar een e-boek of pdf krijgt. Dat wilt u niet maar had u kunnen weten/lezen. Wees blij dat u er met € 64 vanaf komt. Wat u betaald heeft, ziet u nooit meer terug.

Trouwens, ik heb een geheel gratis dieët voor u: het DHVA dieët. DHVA betekend: De Helft Van Alles! Succes.

door tijger1 - 10 jul. 2016 om 19:38
38099 Antwoorden / 21 Vragen
0

U koopt iets zonder te lezen wat u koopt en dan maakt u de verkoopster uit voor oplichtster. En dan vindt u het raar dat u een venijnige mail terugkrijgt. En waar bent u dan genept?

Als u dan niet zo goed bent met de computer, moet u niet iets via internet bestellen. Waarom zou u recht hebben op uw geld terug?

door tenormin - 10 jul. 2016 om 19:42
14676 Antwoorden / 85 Vragen
4

@datzoekikop, Heb ook een gratis dieët advies: VDH. Vreet de helft.

da
door datzoekikop 10 jul. 2016 om 20:20
251 Antwoorden / Vragen

@Tenormin, de twee gratis dieëten niet tegelijk doen, natuurlijk. Dan eet je nog maar een kwart ........

jo
door jorisw 10 jul. 2016 om 20:25
3986 Antwoorden / 1 Vragen

Kan bij sommige mensen ook geen kwaad....

door tenormin 10 jul. 2016 om 21:58
14676 Antwoorden / 85 Vragen

@datzoekikop, al zou ik niets eten, val onder de categorie: kom al aan als ik naar eten kijk. ;-)

door newmikey - 10 jul. 2016 om 21:36
632 Antwoorden / 0 Vragen
2

U heeft helemaal geen moeite met de computer. U heeft gewoon niet goed gelezen en iets besteld en betaald, later spijt gekregen. Dat is gewoon uw eigen risico.

door gerbera - 10 jul. 2016 om 22:17
4763 Antwoorden / 6 Vragen
2

Opvallend dat mensen dit forum weten te vinden als ze van mening zijn dat ze genept zijn. Nog opvallender is dat men pas achteraf gaat google of alles wel in orde is. 
Heel veel tekst maar eerlijk gezegd heb ik dat niet zo gelezen 
En dat is dus niet zo verstandig omdat daar nu juist alles in staat wat u had kunnen weerhouden het boek te bestellen.
En zoveel problemen met een computer zal u niet hebben als ik het verhaal zo lees.

door tenormin - 10 jul. 2016 om 23:40
14676 Antwoorden / 85 Vragen
1

@marivonhaenen, 
Toch niet gek dat u een venijnige email terugkrijgt. Wat u op Google heeft gelezen, dat ze zelfs voor "oplichtster" werd uitgemaakt, het meest misbruikte woord als men het ergens niet over eens is, u heeft niet goed gelezen (en die ander op Google kennelijk ook niet); van mij zou u ook geen liefdevol antwoord hebben ontvangen. En u kunt het digitaal te ontvangen "boekwerk" toch printen? Nietjes erin en: dan kunt u ook bladeren. Veel lees- en afval plezier!

door edrick3 - 11 jul. 2016 om 11:33
26706 Antwoorden / 85 Vragen
0

Ja hoor ..... € 64 overmaken zonder eigenlijk te weten waarvoor omdat er niet goed gelezen wordt en dan hier komen klagen.
Pffff.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jg
Jgkuiters - 20 mei 2019 om 08:11
Winkels & webshops

Oversteek service Marktplaats

Middels de oversteek service van Marktplaats had ik een paar schoenen verkocht de koper had netjes het bedrag overgemaakt op de tussenrekening van Marktplaats incl verzendkosten.
Dus ik dacht DEAL netjes de schoenen ingepakt en opgestuurd met Track an Trace en daxht zo goed geregeld.
Maar helaas werkt de oversteek service maar 1 kant op want klaarblijkelijk is het zo dat als de koper het ... Lees meer

Mo
MonicaBF - 18 mei 2019 om 06:40
Vrije tijd & tuin

Uitgang voortuin vrijlaten?

Sinds enkele weken hebben wij onze voortuin veranderd. Er loopt nu een recht voetpad van de voordeur naar de straat. (Zoals bijna iedereen in Nederland) Dit is de enigste manier waarop wij de voortuin uit kunnen. Nu parkeert onze buurvrouw de auto voor ons pad, zodat wij nog maar 20 cm hebben om de tuin uit de kunnen lopen. Onze tuinen grenzen gelijk aan de straat en we hebben dus helaas geen trot ... Lees meer

An
Annemijn... - 19 mei 2019 om 20:16
Voeding & gezondheid

Just Wellness

2 jaar geleden ben ik begonnen met ipl ontharings behandelingen bij Just Wellness Eindhoven. Zij hadden op dat moment een mooie aanbieding om onbeperkt te laten laseren. Hierbij gaven zij aan dat je binnen 8 tot 10 behandeling effect zou moeten zien. 

10 behandelingen verder zie ik nog maar minimaal effect. Als ik dit aangeef naar het personeel, geven zij aan dat dit waarschijnlijk kom ... Lees meer