ma
door marivon haenen 10 jul. 2016 om 19:20
Voeding & gezondheid

Heeft iemand met Katja Callens van doen gehad??

Op 21 juni kwam ik bij toeval op de site van Katja Callens terecht,  het mentale dieetplan. Ik heb wat overgewicht maar niet zo extreem. Ik zag er drie boeken op afgebeeld, het mentale dieetboek, het turboplan en 50 receptenboek. Heel veel tekst maar eerlijk gezegd heb ik dat niet zo gelezen omdat ik dacht dat staat ook in het boek. Ik moest 64 euro betalen via iDEAL en stom genoeg heb ik dat gedaan. Na betaling realiseerde ik me dat ik geen adres ingevoerd had. Ik stuurde direkt een mailtje en savonds kreeg ik antwoord dat alles digitaal is. Helemaal niks op papier, helemaal geen boek maar alles digitaal. Ik gaf direkt aan dat ik dat niet wil. Ik ben niet zo goed met de computer en wil kunnen bladeren in een boek. Tot op heden heb ik nog steeds geen geld terug. Ik heb Katja Callens gegoogled en zag daar zelfs dat ze voor oplichtster werd uitgemaakt. Ik vermeldde dat stom genoeg in mijn email naar haar en toen kreeg ik een venijnige email terug. Kortom ik voel me zo ontzettend genept!!! Kan iemand mij helpen om die 64 euro terug e krijgen?? Groetjes marivon

7031 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

da
door datzoekikop - 10 jul. 2016 om 19:37
251 Antwoorden / Vragen
1

Bij het gros van alle afslankdieëten slankt alleen je banksaldo meestal flink en wordt de "bedenker/bedenkster" slapende rijk.

Ik heb de site bekeken, je kan een proef 'les' downloaden/pdf ontvangen, ze hebben alleen je naam en email nodig, die lezen op de pc en of uitprinten. Daaruit kan je al opmaken dat je geen gedrukt boek maar een e-boek of pdf krijgt. Dat wilt u niet maar had u kunnen weten/lezen. Wees blij dat u er met € 64 vanaf komt. Wat u betaald heeft, ziet u nooit meer terug.

Trouwens, ik heb een geheel gratis dieët voor u: het DHVA dieët. DHVA betekend: De Helft Van Alles! Succes.

door tijger1 - 10 jul. 2016 om 19:38
38407 Antwoorden / 21 Vragen
0

U koopt iets zonder te lezen wat u koopt en dan maakt u de verkoopster uit voor oplichtster. En dan vindt u het raar dat u een venijnige mail terugkrijgt. En waar bent u dan genept?

Als u dan niet zo goed bent met de computer, moet u niet iets via internet bestellen. Waarom zou u recht hebben op uw geld terug?

door tenormin - 10 jul. 2016 om 19:42
14787 Antwoorden / 87 Vragen
4

@datzoekikop, Heb ook een gratis dieët advies: VDH. Vreet de helft.

da
door datzoekikop 10 jul. 2016 om 20:20
251 Antwoorden / Vragen

@Tenormin, de twee gratis dieëten niet tegelijk doen, natuurlijk. Dan eet je nog maar een kwart ........

jo
door jorisw 10 jul. 2016 om 20:25
4058 Antwoorden / 1 Vragen

Kan bij sommige mensen ook geen kwaad....

door tenormin 10 jul. 2016 om 21:58
14787 Antwoorden / 87 Vragen

@datzoekikop, al zou ik niets eten, val onder de categorie: kom al aan als ik naar eten kijk. ;-)

door newmikey - 10 jul. 2016 om 21:36
640 Antwoorden / 0 Vragen
2

U heeft helemaal geen moeite met de computer. U heeft gewoon niet goed gelezen en iets besteld en betaald, later spijt gekregen. Dat is gewoon uw eigen risico.

door gerbera - 10 jul. 2016 om 22:17
4887 Antwoorden / 6 Vragen
2

Opvallend dat mensen dit forum weten te vinden als ze van mening zijn dat ze genept zijn. Nog opvallender is dat men pas achteraf gaat google of alles wel in orde is. 
Heel veel tekst maar eerlijk gezegd heb ik dat niet zo gelezen 
En dat is dus niet zo verstandig omdat daar nu juist alles in staat wat u had kunnen weerhouden het boek te bestellen.
En zoveel problemen met een computer zal u niet hebben als ik het verhaal zo lees.

door tenormin - 10 jul. 2016 om 23:40
14787 Antwoorden / 87 Vragen
1

@marivonhaenen, 
Toch niet gek dat u een venijnige email terugkrijgt. Wat u op Google heeft gelezen, dat ze zelfs voor "oplichtster" werd uitgemaakt, het meest misbruikte woord als men het ergens niet over eens is, u heeft niet goed gelezen (en die ander op Google kennelijk ook niet); van mij zou u ook geen liefdevol antwoord hebben ontvangen. En u kunt het digitaal te ontvangen "boekwerk" toch printen? Nietjes erin en: dan kunt u ook bladeren. Veel lees- en afval plezier!

door edrick3 - 11 jul. 2016 om 11:33
26835 Antwoorden / 85 Vragen
0

Ja hoor ..... € 64 overmaken zonder eigenlijk te weten waarvoor omdat er niet goed gelezen wordt en dan hier komen klagen.
Pffff.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

TW
TW - 19 jul. 2019 om 16:35
Geldzaken & recht

Onterecht verzendkosten betalen

Ik had eind mei een fiets besteld die door DHL geweigerd werd wegens beschadiging. Duurde wat meer dan een week voordat het retour gezonden was bij de afzender. Vervolgens bleek de doos beschadigd deze zou vervangen worden en dan zou de fiets opnieuw opgestuurd worden. Is niet gebeurd tot paar keer toe. Vervolgens kreeg ik te horen dat de kettingkast beschadigd was en die ook vervangen moest worde ... Lees meer

ij
ijzbeertje - 18 jul. 2019 om 10:51
Geldzaken & recht

Bank geeft mijn gegevens aan derde partij zonder toestemming

Ik heb een geschil met mijn bank. Mijn 'schoonvader'heeft uit mijn naam met mijn bank gebeld, mijn rekeningnummer doorgegeven en mijn persoongegevens doorgegeven teneinde gegevens te ontfutselen aangaande overschrijvingen. Nu heb ik hierdoor een geschil met mijn partner wat zodanig is geworden dat ze van mij af wil. Wij hebben een koophuis wat onder water staat en ik dreig nu voor minimaal € 50. ... Lees meer

Ha
Hannah J - 15 jul. 2019 om 18:32
Geldzaken & recht

Ziggo

Mijn vriend en ik zijn net verhuisd, en nu blijkt ziggo in het nieuwe huis niet te werken. Hiervoor heeft ziggo netjes een monteur langsgestuurd, maar deze kon het probleem niet oplossen (zat buitenshuis). Ziggo heeft zelf een externe monteur ingeschakeld welke vandaag (maandag) langs zou komen. 

M'n vriend is de hele dag thuis gebleven, maar deze externe monteur is niet op komen dagen ... Lees meer