arook
door arook Feb 1, 2011 om 12:51
Voeding & gezondheid

Hoe kom je van faalangst af

ik ben nu 21 en te bang om weer naar school te gaan omdat ik denk dat ik het toch weer verpruts
hoe kom ik van deze vreselijke faalangst af want wil niets liever dan een keuzes maken zonder er onzeker over te zijn

1167 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sonjaatje
door sonjaatje - Feb 1, 2011 om 13:13
1961 Antwoorden / 1 Vragen
0

Huisarts/psycholoog/psychiater

willy51
door willy51 - Feb 1, 2011 om 13:24
10 Antwoorden / 4 Vragen
0

Ga een assertiviteitscursus volgen zodat je sterker in je schoenen komt te staan.
Het helpt ook om van je vaalangst af te komen. Als je je zelf meer respecteerd en voor jezelf durft op te komen verdwijnt je vaalangs ook.

druifje01
door druifje01 - Feb 1, 2011 om 13:29
1712 Antwoorden / 140 Vragen
0

Het is weliswaar een consumentensite, maar ik kan je aanraden om op zoek te gaan naar de oorzaak van je faalangst. Dat kun je moeilijk alleen. Waarschijnlijk is die angst onterecht, maar toch om de een of andere reden ontstaan. En die reden moet je uit je "systeem" zien te krijgen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom zou het niet slecht zijn om met iemand te gaan praten die je met jezelf confronteert en helpt jezelf te doorgronden.

tdehond
door tdehond - Feb 1, 2011 om 14:16
4744 Antwoorden / 9 Vragen
0

Er zijn diverse soorten psychotherapie om faalangst te behandelen.

U kunt o.a. hier lezen hoe dit behandeld kan worden. Kijk welke manier van behandelen u het meest aanspreekt, of het bij u in de buurt mogelijk is en of uw zorgverzekering het vergoedt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer