mj
door mjkmjk44 Feb 19, 2010 om 12:05
Voeding & gezondheid

Hondenvoer Romeo van de aldi

Mijn hond is dol op het duurdere merk hondenvoer van de Aldi± Romeo. )Het andere merk± Lucky dog lustte zij NIET'
Hoe goed is dit hondenvoer in vergelijk met Eukaneba en-of Royal Canin=

37440 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Feb 19, 2010 om 12:24
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,

Wat is goed/beter ?
Bij de duurdere merken betaal je extra voor de merknaam........dus is niet perse voor `betere kwaliteit` voedsel .
En probiotica in hondenvoer? ghee onze hond is gezond oud geworden zonder.
Dierenarts zei laatst nog dat hond en kat prima `met de pot` mee kunnen eten als je `normaal` eet.
Ik heb nu geen hond meer maar een kat en ik wissel het voer af, verschillende soorten/merken die ze lust en beetje aardappel en groente en vlees eet ze ook wel.
Krijgt ze variatie genoeg lijkt me.

Succes,

tdehond
door tdehond - Feb 19, 2010 om 12:26
4744 Antwoorden / 9 Vragen
0

Ik kan de ingrediënten niet vinden.

Ik kijk altijd naar zo'n lijst of b.v. eiwitbron als vlees of vis als eerste vermeld staat.
Staat als eerste granen dan zit er meer granen in als vlees of vis. Ik vind dat voer van mindere kwaliteit.

Ik voer ProPlan zalm rijst bij mijn dwerghond. Heeft nu geen problemen meer met de vacht. Ze kreeg jeuk van Royal Canin sensitive.

Als uw hond "het goed doet" op deze brokken: mooie glanzende vacht, goede vaste ontlasting ( geen bergen faeces) en er geen ethoxiquine als conserveermiddel gebruikt wordt, kan u het m.i. rustig geven.

wolfenjong
door wolfenjong - Feb 19, 2010 om 15:40
859 Antwoorden / 10 Vragen
0

Hallo

Als u hond geen klachten heeft, en hij lust het voer goed, en hij hij blijft goed in zijn vacht, en zijn ontlasting is goed kunt u het voer van de Aldi gewoon voeren.

Waarom zouden we voor ons zelf wel levensmiddelen bij de Aldi halen die goed zijn, maar voor de hond niet ?????

De prijs is niet altijd het bewijs dat een product goed of slecht is, en dat geld ook voor hondenvoer.

Succes er mee

ri
door ricken - Jan 10, 2011 om 11:15
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

kijk ook eens op www.test.de, daar kunje voor 2,50 euro de testuitslagen lezen van vele soorten droog hondenvoer. Aldi Romeo en Lidl Orlando worden als 'sehr gut beschreven.

groet T. Ricken

superspeedy
door superspeedy - Jul 31, 2013 om 15:13
7 Antwoorden / 7 Vragen
0

ik heb sinds een maand een nieuwe brok gevonden waar alleen maar de allerbeste grondstoffen inzitten die een hond echt nodig heeft; het heet jambo sterbrok en ik heb hem online besteld bij een snackhandelaar die alleen maar natuurlijk gedroogde snacks verkoopt; hij staat ook op mn facebook; dus voor info kan je mij dat persoonlijk vragen.
maar deze brok is superrr en niet veel duurder als de grote merken alleen bevat minder schadelijke dingen . mijn hond glimt mooi,heeft een goede ontlasting en is een stuk energieker geworden. ik kan het iedereen aanraden.
en ik schrijf het hier omdat het niet in de winkel ligt maar toch een goede brok is. kost 3,50 per kilo en zit in zak van 5 kg
mocht iemand andere ervaring er mee hebben dan hoor ik dat graag. want daar is dit toch ook voor bedoeld? ervaringen uitwisselen?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

Ro
Rob Talma - Jul 1, 2024 om 14:06
Huishouden & energie

Aanvraag subsidie

Hallo,

Ik heb in 2021 mijn dak van het huis laten isoleren en hiervoor subsidie ontvangen. In verband met mijn financiele situatie destijds heb ik in juni 2024 mijn dak van de keuken laten isoleren en opnieuw subsidie aangevraagd. 
Tot mijn verbazing is deze afgewezen omdat ik al eerder subsidie had aangevraagd, maar het betrefd een ander dak Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer