po
door poedoe Mar 25, 2008 om 12:38
Voeding & gezondheid

Teapads

Heeft iemand ervaring met teapads.net heb daar in januari teapads bestelt en tot heden nog niets ontvangen.Verschillende mailtjes gestuurd en krijg er  geen antwoord op.Wie heeft er voor mijn een tip om toch mijn teapads in huis tekrijgen

317 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Mar 25, 2008 om 13:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag poedoe,


Het zou kunnen dat je opgelicht bent. De site voldoet in geen enkel opzicht aan de wettelijke eisen, die een internetshop in acht moet nemen (BW7.7). Zelfs hun NAW-gegevens zijn onvolledig.


Met vriendelijke groet, Read3.

ve
door verwijderd - Apr 9, 2008 om 17:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bij de supermarkt o.a. Deen

ve
door verwijderd - May 8, 2010 om 20:06
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De teapads van Pickwick zullen in de komende tijd uit het assortiment gaan. Bij de grote supermarkten zoals Albert Heijn gaat het langzaam uit de schappen vandaan door slechte verkoopcijfers en consumentenbeoordelingen. Bij supermarkt Deen of Vomar zou u het eventueel nog kunnen proberen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer

atlas1302
atlas1302 - Jun 8, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Bijklussende A.O.W -er

Aow-ers die 50% krijgen van het minimum loon, zullen graag nog wat willen bijklussen, om een buffertje te willen hebben voor tegenslagen of gewoon eens op vakantie. Dat mag, en ook onbeperkt...alleen bij een max. bedrag gaat de A.O.W-er belasting betalen. Velen gaan daarom onder andere naar het buitenland, omdat er gedacht wordt..hier is het lekkerder dan daar. Maar is dat ook zo!

Wat m ... Lees meer

Wi
Wilkik - Jun 10, 2024 om 18:45
Winkels & webshops

Als ik een pakket wil weigeren, hoe doe ik dat?

Ik heb een bestelling gedaan bij Delira. Maar ben erachter gekomen, dat het waardeloos is, dus ik wil het weigeren Lees meer