Ki
door Kituma 25 nov. 2018 om 19:58
Voeding & gezondheid

Wie heeft er ervaring met het gebruik van CBD olie bij depressie of stemmingssto

Heb meerdere anti depressiva gebruikt maar niets werkt blijvend. Ook Lithium maar daarvan belandde ik in de hel... Nu wil ik graag CBD olie proberen, zijn er mensen die hier ervaring mee hebben?
Hoe te gebruiken, welke sterkte, waar betrouwbaar te koop etc.

868 8 Rapporteer
door tijger1 - 25 nov. 2018 om 20:10
37480 Antwoorden / 21 Vragen
0

Vraag het uw huisarts of specialist.

door tenormin - 25 nov. 2018 om 20:28
14488 Antwoorden / 83 Vragen
0

Wietolie kan wel helpen, is geen fabel. Alleen, bespreek het met uw arts. Lithium is veel gevaarlijker voor het lichaam dan CBD olie, maar nogmaals, eerst bespreken met uw dokter.

door Geboren Amsterdammer - 25 nov. 2018 om 23:10
123 Antwoorden / 11 Vragen
0

Hallo Kituma,

Als je ziek bent in je hoofd,kun je niet zo maar op eigen houtje experimenteren.

Praat met je psychiater erover!

door tenormin 25 nov. 2018 om 23:13
14488 Antwoorden / 83 Vragen

O.T.@geborenamsterdammer, nieuw paspoort aangevraagd. ;-((

door heremietkreeft - 26 nov. 2018 om 09:03
8893 Antwoorden / 149 Vragen
0

Meerdere anti depressiva en het helpt niet? Lijkt mij zeer logisch omdat u  kennelijk 'van het ene gat in het andere loopt'.

Ik heb voor u maar één doch ook zeer dringend advies: neem contact op met een in stress/depressie gespecialiseerde psycholoog of mogelijk nog beter een psychiater.

Zelf blijven rommelen maakt het alleen maar erger en op basis van eigen kennis. CBD olie, is welke goede recentie dan ook geen wondermiddel.

Herhaald: vraag deskundige hulp bij iemand waarbij u een goed gevoel heeft ('een goede klik')


door panter22 - 26 nov. 2018 om 09:15
2272 Antwoorden / Vragen
0

Als je ziek bent, dan wil je alles wel proberen. Maar denk aan de kosten, elke maand weer, Kun je dat elke maand weer opbrengen?
Met de goedkoopste soort ben je al €25 per maand kwijt, En het is maar de vraag of daar voldoende werkzame stof in zit. 
CBD olie wordt niet vergoed uit de zorgverzekering
https://www.zorgkiezer.nl/zorgverzekering/info/zorgverzekering-met-vergoeding-medicinale-cannabis
Zoek ook eens online naar patientenverenigingen.
Voorbeeld:

ma
door maarten heest - 26 nov. 2018 om 10:27
433 Antwoorden / 0 Vragen
1

Ook hier het advies om zoiets niet zonder een arts te doen. Ten eerste weet je bij producten uit drogisterijen nooit de exacte samenstelling en dosering.
Er zijn gevallen bekend van CBD olie waar een behoorlijke dosis THC in bleek te zitten. En juist dat bestanddeel kan, afhankelijk van de dosering en frequentie van het gebruik, problematisch zijn als er sprake is van psychische stoornissen, psychiatrische ziekten en vatbaarheid zijn voor psychoses.
Wat mij betreft nooit zomaar aan beginnen dus maar in overleg en onder begeleiding/controle van een arts.

door mercedesbenz - 16 dec. 2018 om 17:54
61 Antwoorden / 81 Vragen
1

Heb ook cbd olie gebruikt 10% voor diverse aandoeningen O.a. Depressiviteit.
kon daarna totaal niet meer in slaap komen. Was klaarwakker. Ook tegen de andere kwalen heeft het helaas niet geholpen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ekiem - 22 feb. 2019 om 18:33
Computers & telefonie

Ervaringen Huawei / Samsung

Goedenavond,

Ik ben alweer toe aan een nieuwe mobieltje en nu dus mijn vraag.............Mijn bedoeling is een sim-lock mobieltje met 64 g maar ik twijfel tussen een samsung en een Huawei. Er zit tussen beide een behoorlijk prijs verschil en Huawei heeft momenteel de nodige cash-back acties. Heb een Samsung tablet en deze bevalt super. Heb nu een Acer maar  kom steeds opslag tekort, ze ... Lees meer

mr
mrfotografie - 22 feb. 2019 om 13:07
Computers & telefonie
Simpel b.v. rekent 50,- en stuurt sms dat je bundel over 200mb op is..

Simpel b.v. rekent 50,- en stuurt sms dat je bundel over 200mb op is..

Ok over oplichters gesproken! Let op (zie screenshot).. ik had een bundel bestelt om films te kunnen kijken. je kan gemiddeld 2 films kijken op een bundel van 500mb. De avond er voor klopte de info ook en was de helft verbuikt. De volgende ochtens was dit nog precies zo.. Om 11:55 krijg ik een sms pas op! U bundel heeft nog 200mb over.. (klopt was ook pas net begonnen met film kijken) Ik bestel ee ... Lees meer

Ja
Jan13579 - 22 feb. 2019 om 13:31
Geldzaken & recht

Een incasso valkuil opzetten?

Een incasso valkuil opzetten?   Het betaalmoment van een abonnement wijzigen. De informatie over deze wijziging per email bekend maken. Vervolgens via website analytics uitzoeken wat de gemiddelde intervaltijd is van de mail checken bij Google. En nu maar hopen dat er klanten zijn die de tweede betaling van hun abonnement terug boeken. Belangrijk is dan wel om er voor te ... Lees meer