su
door suzy20 Jun 14, 2008 om 17:25
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met Bioxet ontharingscreme

Er is sinds kort een nieuwe ontharingscreme op de markt , namelijk Bioxet.


Je zou eerst moeten harsen en daarna de creme opsmeren. Deze behandeling zou enkele maanden moeten duren met een goed reslutaat volgens de fabrikant.


Wie heeft deze creme al gebruikt , en is er tevreden over ?  Of niet ??

9987 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pardijntje
door pardijntje - Jun 14, 2008 om 19:36
3 Antwoorden / 8 Vragen
0

Ik heb geen antwoord maar wil het wel graag weten. Ik kijk dus met je mee ;)

labswans
door labswans - Jun 14, 2008 om 19:44
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

gebruik google eens : er zijn talloze forums aanwezig waar het besproken wordt : voorbeeld http://forum.libelle.be/viewtopic.php?t=317378


labswans

do
door dorpsmeisje - Sep 13, 2008 om 20:25
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hoi,


ik heb sinds 6 weken deze creme en gebruik deze voor mijn gezicht. Ik heb daar nogal wat overbeharing, en moest 3x per week epileren om baard, snor en doorgroeiende wenkbrauwen te verwijderen. Inmiddels is de haargroei behoorlijk aan het afnemen, en de haren die nog wel groeien zijn al veel dunner en zijn al makkelijker te verwijderen. Prima spul, want het werkt echt! Je moet wel geduld hebben, en elke avond smeren. Naast harsen of epileren kan je ook scheren, alleen duurt het dan wat langer. Als je het vlak na een warme douche opbrengt staan je poriën open, en dan komt de creme dieper en dus eerder bij de haarwortel. Dit laatste was een tip van de verkoopster en een erg nuttige. De creme voelt zacht aan, niet vet en ruikt fris naar kruiden. Ik ben er erg gelukkig mee en ga ook mijn lichaam er mee behandelen! Met een potje voor het gezicht zou je ongeveer 3 tot 4 maanden kunnen doen, en ik zie nog niet echt, dat er wat uit is, je hoeft het maar heel dun in te smeren namelijk. Doordat het voornamelijk kruiden zijn heb ik ook geen last van allergische reacties, wat ik bij ontharingscreme wel had. Overigens is dit GEEN ontharingscreme, het is een haargroeiremmer, die op de lange duur de haarwortels zodanig aantast, dat ze geen haren meer produceren. Bij mij slaat het gelukkig snel aan, maar gemiddeld begin je na 2 maanden smeren resultaat te zien. Ik ben in elk geval al terug op 1x per week epileren, wat veel tijd scheelt.


Ik hoop, dat ik je hiermee een beetje heb kunnen helpen. Overigens maakt het voor de creme niet uit of je blonde of donkere haren hebt!


Groetjes, Mireille.

su
door suzy20 - Sep 13, 2008 om 21:32
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Mireille,


Bedankt voor je reactie. Ik ga de Bioxet nu ook kopen. Jij bent er toch wel tevreden over dus ga ik het ook maar eens proberen.Ben benieuwd of het bij mij ook zo goed werkt, maar ik zal wat geduld moeten hebben.  Ik zag dat de creme bij Accense.nl niet zo duur is nl. 24,75€ . Plus de verzendkosten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Da
Dave007 - Jun 22, 2024 om 11:53
Geldzaken & recht

Aegon woeker polis

ik had een woeker polis van Aegon en heb me aangesloten bij woekerpolis.nl
Aegon is met een zak geld over de brug gekomen.

wanneer hoor je wat van de stichting woekerpolis.nl of je aan de eisen voldoet en wat het bedrag is?
of wanneer hoor je zo ie zo iets?
op tv hadden ze er over een paar maanden, maar we zijn nu ruim een half jaar verder ... Lees meer

An
Antoinette Foudraine - Jun 20, 2024 om 22:58
Winkels & webshops

Hoe krijgik mijn geld terug van Vintello

2 paar schoenen besteld, zijn te klein.
In eerste instantie antwoord; ik kon voor 22,50 maat groter bestellen, mocht ik de andere houden. Wil ik niet.
Toen moest ik foto's opsturen, ook gedaan.
Hierna complete stilte.
Krijg geen contact meer. Telefoonnummer is buiten bereik.
Wat moet ik doen?
Antoinette Foudraine Lees meer

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer