su
door suzy20 Jun 14, 2008 om 17:25
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met Bioxet ontharingscreme

Er is sinds kort een nieuwe ontharingscreme op de markt , namelijk Bioxet.


Je zou eerst moeten harsen en daarna de creme opsmeren. Deze behandeling zou enkele maanden moeten duren met een goed reslutaat volgens de fabrikant.


Wie heeft deze creme al gebruikt , en is er tevreden over ?  Of niet ??

9016 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pardijntje
door pardijntje - Jun 14, 2008 om 19:36
3 Antwoorden / 8 Vragen
0

Ik heb geen antwoord maar wil het wel graag weten. Ik kijk dus met je mee ;)

labswans
door labswans - Jun 14, 2008 om 19:44
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

gebruik google eens : er zijn talloze forums aanwezig waar het besproken wordt : voorbeeld http://forum.libelle.be/viewtopic.php?t=317378


labswans

do
door dorpsmeisje - Sep 13, 2008 om 20:25
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hoi,


ik heb sinds 6 weken deze creme en gebruik deze voor mijn gezicht. Ik heb daar nogal wat overbeharing, en moest 3x per week epileren om baard, snor en doorgroeiende wenkbrauwen te verwijderen. Inmiddels is de haargroei behoorlijk aan het afnemen, en de haren die nog wel groeien zijn al veel dunner en zijn al makkelijker te verwijderen. Prima spul, want het werkt echt! Je moet wel geduld hebben, en elke avond smeren. Naast harsen of epileren kan je ook scheren, alleen duurt het dan wat langer. Als je het vlak na een warme douche opbrengt staan je poriën open, en dan komt de creme dieper en dus eerder bij de haarwortel. Dit laatste was een tip van de verkoopster en een erg nuttige. De creme voelt zacht aan, niet vet en ruikt fris naar kruiden. Ik ben er erg gelukkig mee en ga ook mijn lichaam er mee behandelen! Met een potje voor het gezicht zou je ongeveer 3 tot 4 maanden kunnen doen, en ik zie nog niet echt, dat er wat uit is, je hoeft het maar heel dun in te smeren namelijk. Doordat het voornamelijk kruiden zijn heb ik ook geen last van allergische reacties, wat ik bij ontharingscreme wel had. Overigens is dit GEEN ontharingscreme, het is een haargroeiremmer, die op de lange duur de haarwortels zodanig aantast, dat ze geen haren meer produceren. Bij mij slaat het gelukkig snel aan, maar gemiddeld begin je na 2 maanden smeren resultaat te zien. Ik ben in elk geval al terug op 1x per week epileren, wat veel tijd scheelt.


Ik hoop, dat ik je hiermee een beetje heb kunnen helpen. Overigens maakt het voor de creme niet uit of je blonde of donkere haren hebt!


Groetjes, Mireille.

su
door suzy20 - Sep 13, 2008 om 21:32
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Mireille,


Bedankt voor je reactie. Ik ga de Bioxet nu ook kopen. Jij bent er toch wel tevreden over dus ga ik het ook maar eens proberen.Ben benieuwd of het bij mij ook zo goed werkt, maar ik zal wat geduld moeten hebben.  Ik zag dat de creme bij Accense.nl niet zo duur is nl. 24,75€ . Plus de verzendkosten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
MarievH - Mar 31, 2023 om 09:19
Garantie & verzekeringen

Mag een overlijdingsverzekering je vanwege een postnatale depressie weigeren?

Hallo,

Ik ben bij een verzekeraar geweigerd vanwege een postnatale depressie waarvoor ik in behandeling ben. Zij stellen dat ik eerst herstelt moet zijn én weer volledig moet werken. Ivm de zwangerschap en bevalling werk ik dus al enkele maanden niet, want tja zo gaat dat nu eenmaal ;)
Zij stellen dat ik eerst hersteld moet zijn én volledig moet werken. Vooral dit laatste vind ... Lees meer

Ruud de Vos
Ruud de Vos - Apr 27, 2022 om 07:37
Winkels & webshops

GLOBAL TICKETS OPLICHTING ?

Goedemorgen,
Ik en leden van ons gezin zijn de afgelopen periode op zoek geweest naar kaarten voor de F1 in oostenrijk.
Op een gegeven moment vonden we een optie via GLOBAL Tickets.
Daar de prijs helaas niet paste binnen het budget hebben we de website verlaten.
Het "winkelmandje" is schijnbaar open blijven staan en nu worden wij al weken achtervolgd door dit bedrijf in nederl ... Lees meer

Th
Theo erents - Mar 31, 2023 om 13:12
Geldzaken & recht
Ecoignet betrouwbaar

Ecoignet betrouwbaar

Het krediet van Ecoignet groupe is dit een betrouwbare partij kan ik dit afsluiten Lees meer