diandra
door diandra Sep 18, 2015 om 16:04
Winkels & webshops

Geen snelle levering Blokker

Onze zoon besteld verleden week donderdag 2 treinkaartjes via het internet bij de Blokker die hij de volgende dag kan ophalen bij zijn aangegeven Blokker (Kalverstraat) hij heeft een vrije dag gevraagd om vrijdags naar zijn vaders verjaardag te kunnen gaan in de achterhoek. Hij gaat vrijdags naar het filiaal maar geen treinkaartjes en de vraag om dan 2 te geven uit de winkel was geen optie ze zouden de volgende dag rond 12 uur binnen komen en weer gaat ie de volgende dag naar de Blokker en weer geen treinkaartjes en dit gaat zo 5 dagen door helaas moest ie via het internet meteen betalen en de financiën om in de winkel nieuwe te kopen was geen optie voor een student. Nu heb ikzelf gisteren via internet een aanbieding besteld bij de Blokker en ik kreeg vanmorgen netjes een track and trace dat het geleverd zou worden tussen 15 en 17 uur. Wat schets mijn verbazing als ik net weer het track and trace bekijk heeft de levering vertraging. Ben ontzettend boos ! Snelle levering bij de Blokker is dus bullsh*t ! De Blokker service via internet is dus GEEN aanrader ! Ik wilde dit gewoon ff kwijt !

583 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mahadma
door mahadma - Sep 18, 2015 om 16:16
11590 Antwoorden / 51 Vragen
0

Duidelijk geen "Toet toet" zoals een reclame van lang geleden.

diumenge
door diumenge - Sep 18, 2015 om 16:39
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

Het is een rommeltje bij Blokker, ze nemen bestellingen en betalingen aan terwijl ze niet kunnen leveren. Hoewel dat volgens sommige ^^^^^ prima is en ook zou mogen, is dat natuurlijk geen goed zaken doen en mag dat uiteraard niet.

edrick3
door edrick3 - Sep 18, 2015 om 18:33
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

.....DUBBELPOST.....

Klik HIER

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer

aj
ajay - May 29, 2024 om 09:27
Huishouden & energie
Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Onze buren hebben lekkage in de nok van hun huis. Volgens hen komt dit water via onze schoorsteen.
Nu heb ik een appje gekregen waarin de buren mij vragen om hier wat aan te laten doen omdat het onze schoorsteen is.
Maar wie is nu verantwoordelijk. Zou de lekkage via mijn schoorsteen kunnen komen? Slecht voegwerk.
Of moeten de buren dit oplossen? Loodslabben van hun dak? Lees meer