be
door benno-058 23 nov. 2018 om 19:57
Winkels & webshops

Slechte ervaring met Winkelstraat.nl??

Ruim 3,5 week geleden via Winkelstraat.nl een jas voor mijn zoon besteld. Dag later komt pakket via UPS en wat blijkt een lege doos. Eerste reactie van Winkelstraat is heel wantrouwend. Ik wordt tot geduld gemaand omdat UPS onderzoek gaat doen. Vandaag maar weer eens nagevraagd, bij UPS is verwarring geweest en gaan nu onderzoek heropenen. Ondertussen krijg ik geen geld terug, wat te doen??

816 8 Rapporteer
door tijger1 - 23 nov. 2018 om 20:01
36858 Antwoorden / 21 Vragen
0

Waarom neem u een lege doos aan? Dat voelt u toch direct? En was die doos beschadigd?

be
door benno-058 23 nov. 2018 om 21:35
1 Antwoorden / 1 Vragen

Als je iets lichts koopt (donsjack) je niet een doos van 10 kg. Mijn zoon heeft doos aan genomen en chauffeur was al verdwenen. Vandaar.

door aurora1 24 nov. 2018 om 16:41
12968 Antwoorden / 6 Vragen

Zo weinig weegt een donsjack niet dat je het niet zou voelen. Wat bedoelt u met die 10 kg?

Topantwoord

door marita5 - 23 nov. 2018 om 21:14
6766 Antwoorden / 8 Vragen
12

Hallo Benno-058 , 

Wat een flutsite , je word in de wachtrij geplaatst voor Black Friday . 

Winkelstraat is aangesloten bij thuiswinkel.org , u kunt daar een klacht indienen , klik op de rode regels .. 

https://www.thuiswinkel.org/leden/winkelstraat.nl/certificaat 

https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen/klachtenformulier

be
door benno-058 23 nov. 2018 om 21:33
1 Antwoorden / 1 Vragen

Dankjewel, gelijk ingevuld.

door marita5 23 nov. 2018 om 21:34
6766 Antwoorden / 8 Vragen

Graag gedaan .

door gerritaltena - 23 nov. 2018 om 21:48
8424 Antwoorden / 146 Vragen
1

Een lege doos aangepakt? En waarom betalen voordat u iets ontvangt? Kent u PayPal niet?

be
door benno-058 24 nov. 2018 om 10:46
1 Antwoorden / 1 Vragen

Uiteraard ken ik Paypal, ik leef niet onder een steen of zo, maar die mogelijkheid biedt Winkelstraat niet, achteraf begrijp ik waarom. En over die lege doos, daar heb ik al eerder op geantwoord, mijn zoon heeft de doos aangenomen, er zou een lichtgewicht donsjack in moeten zitten dusverwacht je geen doos waar je spierballen voor nodig hebt om aan te kunnen pakken.

door gerritaltena 24 nov. 2018 om 11:21
8424 Antwoorden / 146 Vragen

Als een website die service niet levert, is dat dan geen reden om na te denken over kopen bij zo'n winkel? Zeker nu u aangeeft 'ik begrijp waarom'.

door diumenge 24 nov. 2018 om 11:55
9973 Antwoorden / 13 Vragen

Volgens hun eigen website bieden ze die mogelijkheid wél.

BETALEN

Betalen kan bij ons op maar liefst 7 manieren.

Betaalwijze Land Betaalkosten
iDEAL Nederland Gratis
Achteraf betalen via de acceptgiro van Afterpay Nederland en België € 1,95
Creditcard (Visa, Mastercard en American Express) Nederland en België Gratis
PayPal Nederland en België Gratis
Bancontact Mister Cash België  Gratis
Fashioncheque Nederland en België  Gratis

door diumenge 24 nov. 2018 om 11:57
9973 Antwoorden / 13 Vragen

Oké, het zijn er geen zeven maar zes. Maar, Paypal staat er tussen. www.winkelstraat.nl/betalen

door gerritaltena 24 nov. 2018 om 13:19
8424 Antwoorden / 146 Vragen

Duidelijk!

Topantwoord

door Geboren Amsterdammer - 24 nov. 2018 om 01:43
61 Antwoorden / 9 Vragen
10

Hallo Benno,

Koop voortaan gewoon een jas in een stenen winkel.
Geen gezeik en je kunt het passen.

door panter22 24 nov. 2018 om 11:36
2008 Antwoorden / Vragen

Deze jas koop je niet bij C en A

door Netflixfan 24 nov. 2018 om 13:23
13176 Antwoorden / 37 Vragen

In een stenen winkel verkopen ze stenen.

door diumenge - 24 nov. 2018 om 11:58
9973 Antwoorden / 13 Vragen
2

Waarom zou je ondertussen geld terug krijgen? Wellicht sturen ze de jas alsnog/opnieuw op ná het onderzoek.

door aurora1 - 24 nov. 2018 om 16:44
12968 Antwoorden / 6 Vragen
0

Wat te doen? Afwachten?
Zie ook de reactie van @diumenge.

be
door benno-058 - 29 nov. 2018 om 11:32
1 Antwoorden / 1 Vragen
2

winkelstraat heeft inmiddels gereageerd en alles keurig opgelost. Hoe moeilijk het soms ook is geduld is een schone zaak en eerlijkheid duurt het langst. Dank aan alle tipgevers en dank aan Winkelstraat.

door marita5 - 29 nov. 2018 om 12:19
6766 Antwoorden / 8 Vragen
1

@Benno-058 , 

Fijn om te horen dat het is opgelost , bedankt voor het terugmelden .

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

to
torn67 - 16 dec. 2018 om 00:45
Huishouden & energie

Vochtscherm bij sencys isotac aquastop

Ik ga mijn huis leggen met laminaat.Maar ik vraag me af of ik onder de sencys aquastop nog een extra vochtscherm nodig heb.Omdat de woonkamer vloer van hout is en de hal en de keuken van beton is.Volgens andere forums is het nodig voor de garantie.
hebben jullie daar ervaringen mee
met deze ondervloer en hebben jullie ook een extra vochtschern gebruikt.
Volgens praxis moet ik groene ... Lees meer

ko
kollie98 - 12 dec. 2018 om 19:43
Geldzaken & recht

Bewindvoerder maakt fout

Goedenavond,

De bewindvoerder van een kennis heeft tijdens de Wsnp een verkeerde aangifte over 2016 gedaan bij de belastingdienst. 
In 2017 werd hierdoor geld ontvangen, hiervan ging een grootdeel naar de boedelrekening tbv schuldeisers.

nu is de Wsnp net gestopt er krijgt ze een aanslag over 2016 ivm die verkeerde aangifte en moet ze het bedrag dat ze ten onrechte heef ... Lees meer

Ro
RodneyRodey - 15 dec. 2018 om 19:42
Geldzaken & recht

Geld ontvangen uit buitenland

Ik werk voor een website, die eigenaar woont in Amerika en die stuurt me maandelijks een geld bedrag als bedankje (met contract) moet ik hier nog wat regelen in nederland dan of kan het gewoon? Lees meer