ju
door julion Jul 7, 2004 om 22:45
Auto & vervoer

Al 26 maal binnen elf maanden problemen met de scooter

Sinds 28 juli 2003 ben ik in bezit van een Peugeot Elystar.
Binnen 11 maanden ben ik al zesentwintig keer terug naar de bromfietszaak geweest voor o.a.:
een nieuw dashboard, een nieuw zadel, diverse storingsmeldingen, 2 nieuwe accu's, remverdeler defect, kapotte remkabel, lekkende remdruk modulle, een nieuwe computer, diverse loslatende schroeven en bouten.

Binnen anderhalve week ben ik al vier maal met een storing terug moeten gaan.
Vandaag kreeg ik hem weer terug en na 5 km rijden knipperde alweer de storings lampje. Dus morgen kan ik alweer terug gaan.

De monteurs proberen, zo goed als het kan, de storingen op te lossen. Maar ieder keer komt er weer iets nieuws erbij. 


Ik ben ten einde raad.
 

601 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jul 7, 2004 om 23:05
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag julion,


Zoals ik het lees heb je een maandagmorgen exemplaar gekocht, Dat wordt nooit meer wat. Probeer de bromfiets in te ruilen voor een andere nieuwe bromfiets (maar dan wel van een goed merk). Groeten, Ton.

ve
door verwijderd - Nov 13, 2004 om 13:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


Ook ik heb sinds april 2004 een Elystar, zo veel problemen als jij heb ik niet. Mijn probleem is alleen dat als na 500 meter de choke eraf is hij niet meer vooruit te branden is, als hij dan eenmaal warm is en je geef gas maakt hij wel veel toeren maar komt maar langzaam op gang. Ook vele malen naar de dealer geweest en hij is zelf 3 weken bij de importeur geweest, zonder verbetering.


Als je bij Google Elystar in typ kom je ook een forem over de elystar tegen, ff zoeken tussen de vele links. Wellicht dat daar nog meer info staat.


Suc6, Ad

ve
door verwijderd - Mar 17, 2005 om 18:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wel vreemd, Peugeot staat normaal voor betrouwbaarheid onder de scooters. Eigenlijk zouden ze uw scooter moeten vervangen, want qua reparaties, energie, alternatieven en manuren, is het toch goedkoper om hem te laten inruilen. Mischien dat uw dealer hiermee akkoord kan gaan, want als een scooter eenaaml veel problemen geeft in begin dan is het einde zoek. En ik weet waar ik over praat.

ve
door verwijderd - Mar 17, 2005 om 18:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit oudemaandagmorgen exemplaar is al lang op de schroothoop beland. Bedrading is oud.



Vladja





Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer