il
door ilona11 Jul 16, 2004 om 11:58
Auto & vervoer

De Sleutel

Hallo.


Ik heb pas een auto gekocht waar maar 1 autosleutel bij zat.


De reserve sleutel zou ik bij kunnen maken vertelden de heren uit de garage uit Berlicum me.Wat ze niet vertelden was dat dat minimaal 300 euro zou gaan kosten.Ik weet het,een ongelooflijk hoog bedrag voor een sleutel.Nadat ik de garage heb opgebeld en mijn verhaal vertelde kreeg ik de wind van voren,immers zij waren niet verplicht een auto te verkopen met 2 sleutels.Nu ik heb zelf geregeld heb bij een andere dealer koste het me dus veel geld.Dat was de de service van AutoWorld Berlicum.Nu is mijn vraag kan dat zo maar?Natuurlijk had ik de auto moeten laten staan maar zij hadden geen autosleutel werd me verteld,en ik dacht dat je er zo 1 bij kon laten maken.Nogmaals kan dat zomaar??


Ps Zij wilden geen euro cent betalen aan de kosten die ik gemaakt heb.


Hallo


Nadat ik de Factuur gekregen had heb ik de garage weer opgebeld om in ieder geval een kleine schikking te doen.Omdat ik korting op de auto heb gekregen heb ik er geen recht op.Dat heb ik ook eerlijk verteld aan garage AutoWorld Berlicum.


Er werd mij ook niet gevraagd naar de hoogte van de Factuur die trouwens 335,72 Euro is.Wel werd er verteld dat het telefoon gesprek opgenomen is en er mij een claim opgelegd zou worden.ook werd mij gezegd dat ze onder dwang geen schikking zouden betalen.Ik vraag mij af welke dwang,omdat ik deze brief schrijf?Mag ik dan niet voor mijn rechten opkomen?Stel je voor dat je korting krijg op de auto maar er is een gladde autoband.Dan zou je dus een gedeelte van die korting gelijk weer terug kunnen geven als je een nieuwe band wilde.Dat is toch een heel ander verhaal??


Door allerlei (wat ik dreigementen vind) tegen mij te zeggen door de telefoon krijg ik dus geen krediet op mijn Factuur.Ik vind het een schande voor het automerk of de garage.


De epiloog is:KIJKWELKE NAAM ER OP HET BORD VAN DE GARAGE STAAT!!


Ook zoiets meegemaakt?Reageer dan.


Dank U.

1196 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ck
door ck - Mar 25, 2005 om 16:12
27 Antwoorden / 8 Vragen
0

is het een nieuwe auto?


ck

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

El
ElleP - Jul 3, 2024 om 13:33
Winkels & webshops

Mag Webwinkel Boeties.nl restitutie weigeren in dit geval?

Paar weken terug paar laarzen gekocht. Online staat dat de laarzen in het begin oncomfortabel kunnen zijn, maar dat na 2 weken dragen het leer naar de voet gaat vormen. Dit staat op de site van Sendra, het merk van de laarzen. Ze voelden bij het passen wat oncomfortabel, maar ze pasten verder prima.   Na een kwartier erop lopen werden ze echter pijnlijk. Dit werd niet minder na een week en lang ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - Jul 1, 2024 om 17:59
Garantie & verzekeringen

Lekkage huurwoning en novilon.

Ik heb een fikse lekkage gehad in mijn huurwoning.
In de berging waar ook de cv ketel hangt lag novilon en toen deze was opgepakt kwam het water omhoog uit de vloer.
De novilon ligt aan een stuk door mijn woning.
De firma die de lekkage heeft verholpen attendeerde mij erop dat de novilon van de gang en keuken waarschijnlijk ook aan de onderkant nat is.
De vloer in de badkamer d ... Lees meer