th
door thirza_1 Mar 25, 2007 om 22:00
Auto & vervoer

Ervaring met Union Unica?

Ik ben van plan een nieuwe fiets te kopen van het merk Union, type Unica.
Heeft iemand misschien ervaring met deze fiets? Kan iemand misschien iets meer vertellen over de kwaliteit van de fiets?

Bedankt en groeten,
Thirza



2059 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

spleetoog
door spleetoog - Mar 26, 2007 om 16:13
130 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kijk eens op kieskeurig.nl of vergelijk.nl


grindweg
door grindweg - Mar 26, 2007 om 20:38
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

het is een redelijke fiets maar niet geschikt om er elkedag bv kranten mee te bezorgen dan is hij te licht. en het is geen hitec fiets maar daar is de prijs ook naar

akw
door akw - Apr 11, 2007 om 11:31
46 Antwoorden / 8 Vragen
0

Hallo,


Toevallig hebben wij zelf net 2 nieuwe fietsen (Gazelle) aangeschaft. En ook wij hebben vooraf veel rondgekeken en gevraagd. (ik geloof dat wij in totaal bij 14 winkels zijn geweest). Conclusie is dat als je een goede degelijke fiets wilt, je toch aangewezen bent op de bekendere merken zoals bijvoorbeeld Batavus, Gazelle of Sparta. De andere merken krijgen snel reparaties die je niet zo snel krijgt bij de betere merken. Wat ik je aanraad is om je goed te laten informeren bij de fietsenwinkels. Ook een merk fiets hoeft niet heel duur te zijn. Dat hangt natuurlijk af van je wensen. Shop ook goed bij de winkels naar kortingen en geef aan wat je maximaal wilt uitgeven aan een fiets. Zo hebben wij de fietsen kunnen kopen in Alphen aan den Rijn waar wij per fiets 15 procent korting kregen op de catalogus prijs. En met de reiskosten vanuit Den Haag waren we nog goedkoper uit dan de fietsen te kopen in Den Haag zelf. Van die besparing hebben we sloten kunnen kopen en een verzekering kunnen afsluiten.


(nog een tip; op sommige sites van de fietsenmerken kun je zelfs fietsen winnen! Altijd proberen!!)


Heel veel succes met je aankoop!


Groetjes,


Kristina

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ri
Rick van Oosten - Sep 17, 2024 om 23:02
Vakantie & reizen

Kan Booking.com alles maken?

Ik had een hotel geboekt voor 5 nachten.  Nu wil ik 1 nacht eerder weg. Voor het hotel geen probleem, maar Booking.com verhoogt de totaalprijs met 50%. Dat is toch misdadig???? Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Du
Duifje123 - Sep 15, 2024 om 19:00
Geldzaken & recht

BKR registratie

Hi!

Mijn vader heeft een BKR registratie lopend, met een bedrag van 0 euro. Een codering A2 staat hierbij. Dit vinden wij best wel gek. Aangezien het een schuld uit 2008 zou betreffen. In de tussentijd heeft hij onder bewind gestaan en in de WSNP gezeten. Een eventuele schuldenlijst kan ik opvragen bij de bewindvoerder aangezien zij claimen gegevens 7 jaar te bewaren. 

Echte ... Lees meer