ni
door nicolaas12 Mar 27, 2009 om 19:28
Auto & vervoer

Garantie

Wie is nu de gene die garantie moet verlenen!!!


Ik breng mijn auto naar mijn Mercedes dealer voor het taxeren van de steenslagschade aan mijn auto. Mijn dealer staat geregistreerd bij de FOCWA met de garantie bepalingen vier jaar op het gepleegde werk!  Nu heeft deze Dealer het is een bedrif met vele andere dealerbedrijven door het land een consortium opgericht en daar valt hun schadebedrijf ook onder, nu heeft dit bedrijf zich niet aangemeld als FOCWA specialist dus geen schriftelijke garantie van vier jaar (maar wel de duurste prijzen die ik gezien heb in mijn leven)!! Heb ik nu Garantie via mijn Mercedes Dealer waar ik mijn auto gebracht heb of via die van de Plaatwerkerij waar mijn dealer mijn auto heeft laten repareren??? Als ik nu een probleem heb met het werk dat geleverd is door de plaatwerkerij moet ik dan via mijn Mercedes dealer dit oplossen of via de dor de Merc.dealer ingezette plaatwerkerij????Is mijn dealer verantwoordelijk of de plaatwerkerij voor verkeerde of slechte werkzaamheden???


Met vriendelijke groet Rudof

253 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

crise
door crise - Mar 27, 2009 om 23:42
33 Antwoorden / 0 Vragen
0

U hebt alleen met uw Mercedesdealer te maken. U hebt uw auto immers bij hen gebracht voor reparatie. Dat zij de opdracht uitbesteden aan een ander, daar hebt u niets mee te maken. Ik neem aan dat u gewoon bij uw dealer de rekening moest voldoen?! Als u problemen met de uitvoering van de reparatie hebt, moet u terug naar uw eigen dealer. Zij waren immers verantwoordelijk voor een goede reparatie van uw auto.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer