J. Schipper
door J. Schipper May 9, 2012 om 08:26
Auto & vervoer

OV-studentenkaart al 2 x stuk

Mijn kleinzoon z'n kaart is al voor de 2e keer zomaar stukgegaan.
Het ergste is dat hij dan pas na 2 weken op eigen kosten te hebben moeten reizen pas de treinkaartjes mag declareren totdat hij z'n nieuwe kaart ontvangen heeft. De eerste keer duurde dat heel lang, daardoor heeft hij een boze brief gestuurd en nu de tweede keer kreeg hij z'n nieuwe kaart gelukkig sneller, na 3 w. ongeveer. Dit omdat hij bij het versturen van z'n kapotte kaart uit voorzorg al een boze brief bijgevoegd heeft dat hij nu vanaf dag 1 z'n extra gemaakte treinkaartkosten gaat declareren. We zijn benieuwd hoe OV-chipkaart daarop reageert.

434 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

eva369
door eva369 - May 9, 2012 om 09:00
308 Antwoorden / 2 Vragen
0

waar bewaart hij zijn OV kaart? in zen broekzak. ja dan gaat hij snel kapot.

di
door diemenees - May 13, 2012 om 13:37
196 Antwoorden / 15 Vragen
0

die reactie kan zo al voorspeld worden_ bij SOV niks=nihil=niemendal.
Het is toch wel een stukje zelf verantwoordelijkheid (een gewaarschuwd mens na 1 x??) om die kaart wat degelijker te bewaren.
Tipje: het blijkt dat altijd naast je mobiel bewaren(uiteraard onmisbaar in het leven van de jonge studerende mens) de levensduur ook vaak bekort-straling oid.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

d
d hol - May 21, 2024 om 15:33
Huishouden & energie

Vattenfall

vattenfall heeft een fout in de afrekening van mei 2023 gemaakt. ze hebben de meterstanden omgedraaid en daardoor te veel terug betaald.
nu schrijven ze het verschil van 620 euro gewoon per 31 mei 2024 van mijn rekening af.mag dat? Lees meer

anita555
anita555 - Apr 29, 2024 om 21:46
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn hortensia weer tot leven?

Op mijn verjaardag kreeg ik een mooie hortensia voor op mijn balkon. Ik heb hem meteen in een grotere pot gezet, maar dat had ik beter niet moeten doen, want ik had er even niet bij nagedacht dat je moet wachten tot het najaar als de bloemen helemaal uitgebloeid zijn. Nu lijkt de plant dood te gaan. Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer