mgeld
door mgeld Nov 3, 2003 om 22:21
Auto & vervoer

Slechte ontvangst autoradio pioneer in opel corsa

Al een hele poos heb ik een slechte ontvangst, sinds kort een zeer slechte ontvangst, met mijn pioneerradio in mijn opel corsa. Laatst heb ik geinformeerd bij een pioneerzaak. Daar zeiden ze het wel vaker gehoord te hebben dat opel corsa's problemen hebben met de antenne en dus met de ontvangst. Mijn vraag is klopt dit wat zij beweren en waar ligt het probleem werkelijk aan.

6373 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

po
door poelmanh - Apr 16, 2004 om 11:52
13 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het komt vaker voor bij opels.het komt vaak doordat de antenne achter op de auto is bevestig boven op het dak. meestal zt er een breukje in de antenne kabel en is deze ook extreem lang.Wat je kunt doen is een plakantenne kopen en boven de binnenspiegel aan de binnenkant tegen de voorruit te plakken deze antennes kosten ongeveer euro 17.

sj
door sjam - Apr 16, 2004 om 11:52
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

als er op het dak een zogenaamde 16v antenne staat dan moet deze wel electrisch versterkt worden.kijk bij de antenne ,waar deze op het dak zit,of er een dun draadje meeloopt.op dit draadje moet 12v staan als de radio aan is.als er geen draadje meeloopt probeer dan een antenne versterker gelijk bij de radio.succes

meer484
door meer484 - Apr 16, 2004 om 11:52
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit probleem komt vaker voor. Bij ons thuis staat een Seat Arosa met hetzelfde probleem in combinatie met een Sony radio. We hebben van alles geprobeerd met de 16v antenne maar de ontvangst wordt er niet beterz van. Ik weet niet in welke regio u woont, maar het kan ook te maken hebben met de nieuwe indeling van de zender. Het aantal masten is daarbij ook verminderd waardkkr de ontvangst minder kan zijn.

mgeld
door mgeld - Apr 16, 2004 om 11:52
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

hoi, inmiddels heb ik een versterker gekocht (op aanraden van de verkoopster bij Halfords). Deze was 11 euro. De versterker is simpel aan te sluiten en de ontvangst is gelukkig weer prima.

be
door beryllium - Aug 18, 2004 om 19:59
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb een vergelijkbaar probleem met een Sony autoradio in mijn
Opel Corsa. Weet iemand waar ik zo'n antenneversterker kan krijgen? Ik
kan hem alleen vinden op Conrad.nl maar om nou €14,- verzendkosten te
betalen voor een apparaatje van €8,- vind ik overdreven. Bij de
Mediamarkt hier in Almere hebben ze een heleboel accesoires voor
autoradio's maar geen antenneversterkers.

se
door servus - May 11, 2005 om 23:30
18 Antwoorden / 27 Vragen
0

Heb je al een versterker en zo ja werkt het? En geld dat ook voor buitenlandse zenders?


Misschien neem ik er dan ook een.


Groeten servus

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer