ch
door chrisja Apr 23, 2009 om 16:57
Auto & vervoer

Tom tom extra kaarten

Hallo


Ik heb een tomtom one 3e editie 1 GB met west europa erop. Nu gaan we op vakantie naar Kroatie en dit hoort dus bij oost europa. Dus wij hebben via de site van tomtom deze extra kaarten gekocht van 72 euro, maar helaas deze past er helemaal niet op na vele mailtjes van tomtom blijkt dat je eerst west europa eraf moet gooien om plaats te maken voor oost europa dit betekent dat ik tot aan de duitse grens zonder de tom tom moet rijden en daar hem aan kan zetten en als we thuis komen van vakantie moet ik deze weer omwisselen en dit is dus een hele klus en dit willen we niet. We hebben nu gevraagt of we ons geld terug kunnen krijgen omdat dit misleidende informatie is er staat nergens beschreven op de site dat dit niet gaat passen helaas want dan koopt natuurlijk niemand die extra kaarten a'72 euro. Wie kan ons hier mee helpen want om ons geld nu in een bodemloze put van tomtom te gooien is ook zonde.


Ps we hebben de kaart dus niet gedownload of geactieveerd.


groetjes chrisja

696 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

he
door herzon - Apr 23, 2009 om 17:40
28 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is heel sneu voor je, maar je geld krijg je niet terug. De beste oplossing is de kaart toch te downloaden. En deze met behulp van de pc te wisselen. Maak wel een 1 op 1 kopie van de inhoud van je TomTom voordat je straks terug komt omdat je alles kwijt bent. En dan bedoel ik een backup met de windowsverkenner.


Verder kun je er niets mee, je hebt het nu eenmaal gekocht. Als je wat verder had gekeken dan je neus lang was, had je aan de grote van de kaarten kunnen zien dat het niet gaat passen.


Meer deskundige info hier

th
door thesandman - Apr 23, 2009 om 21:05
73 Antwoorden / 0 Vragen
0

Goedendag Chrisja,


 


uitwijken naar een andere site heeft echt geen zin. Het verhaal blijft zoals o.a. door mij aangegeven op de site van Tros Radar. U bent kansloos en hopeloos.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer