in
door inez_michael Oct 26, 2010 om 18:46
Auto & vervoer

Wat te doen met cbr

hallo,

hebben we 2 maanden geleden keuringspapieren opgestuurt naar cbr.
in afwachting voor verlening vrachtwagenrijbewijs.
zijn de papieren ja ja waar ligt het probleem bij hun of tnt.
maar goed bel je ze naar een paar weken moet je gewoon wachten tot tijd is verstreken zo als zij dat hebben aangegeven op de papieren. is die tijd dan voorbij bel je en dan krijg je te horen dat ze niks hebben ontvangen en hadden we geen bevesteging gehad dat ze die hadden ontvangen, nee niks ontvangen hoe moeten wij weten dat we die zouden krijgen????
maar toen afgesproken dat er een kopie van het keuringsbewijs moest worden opgestuurt worden. de vriendelijke arbo deed dit voor ons. een dag later vandaag worden we dan door het cbr gebeld ja we hebben een kopie ontvangen en daar kunnen we niks mee wat ze willen orginaal.
o o o wat word je toch moe van z`n bedrijf
wat moeten we doen zometeen is het rijbewijs verlopen en dan........

1160 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

carly1
door carly1 - Oct 27, 2010 om 22:01
41 Antwoorden / 8 Vragen
0

Het volgende moet je doen. Naar de keuringsarts terug gaan. Daar heb je voor betaald en vragen om een nieuw keuringsrapport. Tenslotte moet je voor CDE betalen bij de keuring. Tenminste dat was zo bij mij. Opsturen naar het CBR. Na drie dagen bellen of het nu wel goed is aan gekomen. Waar de fout ligt maakt niet meer uit het is gebeurd.Heb er wel erg in dat je niet gaat rijden zonder rijbewijs want dan kan het nog veel langer gaan duren.
Suces

in
door inez_michael - Oct 28, 2010 om 17:32
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

hallo,

nou onder tussen zijn ze bij cbramsterdam durk bezig geweest en hebben ze met hoge uitzondering met het copy en contact met arbodienst alles goed gekeurd.
en kan mijn man nu dan toch optijd zijn rijbewijs laten verlengen.
voor ieder ander zou ik zeggen. maak zelf overal copy`s van en stuur zulke dingen aangetekend op en na bellen dat ze het hebben ontvangen.
zo heb je zelf minder strezzzzz.

sw
door swat1500 - Oct 28, 2010 om 21:51
3804 Antwoorden / 0 Vragen
0

Inderdaad. Verzending van zulke belangrijke en unieke stukken per gewone post is bepaald niet zonder risico.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer