ro
door rodanos Jul 26, 2008 om 19:07
Computers & telefonie

?

Hallo,ik heb onlangs ,Windows XP home edition geinstalleerd met daarbij service pack 2.Nu wil het geval dat als ik bij microsoft up-date,s kijk geeft hij aan dat ik service pack 3 kan installeren,maar mijn vraag is nu kan dat kwaad wat betreft service pack 2.Krijg ik dan op mijn computer geen conflict,ik heb momenteel nog service pack2.

Mijn tweede vraag is,ik heb ook gelijk de virus scanner,Bull Guard geinstalleerd,daarover geen probleem.


Maar als ik mijn computer nu opstart geeft de virus scanner van,Bull Guard aan dat hij een conflict heeft met de Fire-wal van windows en vraagt of ik deze uit wil schakelen en dat,Bull Guard,dat voor zijn rekening neemt,waarop ik dus ok heb gegeven.


Kan dit verders geen kwaad wat betreft de beveiliging op mijn computer.Ik zie uw reactie hierover tegemoet.


Met vriendelijke groet,


Willem.

802 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ba
door bachanaal - Jul 26, 2008 om 20:34
248 Antwoorden / 7 Vragen
0

eerst de firewall; in bullguard zit al een firewal, dus een van de twee moet uit, dubbel kan niet. servicepack 3 kan verder normaal geinstalleerd worden, dat is een uitbreiding van servicepack 2 en nog wat beveiligingssoftware van windows. het is wel een groot bestand, ik meen 0,5 GB. korrtom eigenlijk niks aan de hand.


birdtweety
door birdtweety - Jul 26, 2008 om 22:40
115 Antwoorden / 21 Vragen
0

service pack 3 is je een gecombineerde update als je sp2 al op je pc hebt zal sp3 alleen die onderdelen updaten die nog niet zijn aangepast met sp2. als je geen sp2 op je pc hebt zal sp3 dit gelijk aanpassen tot sp3.


voor je 2de vraag heb zelf geen ervaring met bullgard maar er kan maar  firewall active zijn op je pc dus of je schakeld de firewall van  je pc uit of die van bullgard

sc
door schrama_1 - Jul 28, 2008 om 14:18
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

ging bij mij ook niet


ga naar site van windows download centrum


en installeer via xp downloaden voor it specialisten


dit gaat prima ,het is bedoeld voor winke;s e.d. die dit meerdere malen moeten doen


 

er
door erky - Jul 28, 2008 om 14:41
243 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hoi Willem,
Bij Windows XP kwam eerst SP1 en daarna SP2. SP2 bevatte niet de onderdelen die al in SP1 zaten. Als je SP2 installeerde zonder SP1 kwam automatisch een melding. Met SP3 is dit anders, die heeft alle vorige wijzigingen van SP1 en SP2 er ook in zitten.

Zoals door werd opgemerkt, het kan maar is niet noodzakelijk dat je de hele download van de site van Microsoft ophaalt, maar wel makkelijk voor later als je eens een crash hebt. Als je WGA notification (Windows Genuine Advantage) hebt en als je automatische updates hebt aan staan (aangevinkt) zal XP automatisch de voor jou noodzakelijke updates binnenhalen en hoef je niets te doen. Een tussenoplossing is naar Programma's gaan, tabblad nieuwe software en dan kan je daar op Windows Update klikken om naar de Microsoft site te gaan.

BullGuard Internet Security is software voor virusscannen maar ook tegen Spyware en het heeft een Firewall. Een firewall is een beveiliging tegen hackers. Als je twee of meer firewalls installeert op je systeem kan het systeem wel eens crashen, gelukkig bijten BullGuard en de Windows firewall elkaar niet, maar één MOET er uit staan voor een goede werking. Mijn advies: zet de Windows Firewall uit en BullGuard aan. En je zegt dat dat al zo is, dus mooi zo! Dan hoef je niets meer te doen en ben je redelijk veilig.

Succes,
Erky



ro
door ronlau9 - Jul 28, 2008 om 17:26
46 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mijn vraag is waarom kan dat niet een dubbele Firewall ?
Windows heeft bij mij een Firewall mijn ADSL retour ook.
Oke je moet ze goed instellen
Dom is dat je bij Windows update de firewall eigenlijk af moet zetten
 



gl
door glaasjewyn - Jul 28, 2008 om 22:13
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoe kun je eigenlijk zien welke SP je hebt?


 

labren
door labren - Jul 29, 2008 om 02:16
862 Antwoorden / 0 Vragen
0

op de eerste vraag,ja je kan rustig sevice pack 3 instaleren je computer wordt er ietsje sneller van en nee je krijgt geen conflict en op vraag 2 het is beter als je de firewall van je antievirus gebruikt en die van Windows uitschakelen want de firewall van de virus scanner werk meestal beter als die van Windows en eeh en glaasjewyn, te diep in het glaasje gekeken hahahahah grapje dat is start ,configuratiescherm, prestatie en onderhoud, systeem en daar kan je zien welk service pack je hebt kan je allemaal achter elkaar op klikken met je muis en proost he

sh
door shortymusic - Aug 5, 2008 om 10:11
18 Antwoorden / 11 Vragen
0

ja dat kan,


maar eerst je,


Antievirusprogramma verwijderen,


Dan servicepack3 installeren,


En dan je antievirusprogramma weer installeren,


En dan


Opnieuw opstarten,


Dit volgens MS-HELPDESK.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer