aj
door ajma May 24, 2005 om 20:17
Computers & telefonie

ADSL met telefonie welke keuze???

Hallo,


Ik ben van plan om over te stappen naar ADSL (zit nu bij @home, te vaak netwerkstoring). Nu is mijn vraag welk ADSL met Telefonie-provider is goed? Ik zat zelf te denken aan Wanadoo, Tiscali of Tweakdsl??? Welke zou het beste zijn?


Graag advies


Groetjes Alex

147 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 24, 2005 om 20:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

<dubbelpost>

ve
door verwijderd - May 24, 2005 om 20:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag ajma,


Ga niet in zee met Wanadoo en Tiscali. Deze providers staan slecht bekend. Hun service is ver onder de maat en er zijn op de verschillende consumentensites zéér veel klachten over. Bij TweakDSL vond ik na enig zoeken één positief bericht. Deze zal dus waarschijnlijk beter zijn dan de andere twee. Sukses, groeten, Ton.

ve
door verwijderd - Aug 4, 2005 om 21:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb al jaren Versatel (vroeger zon) in tegenstelling tot berichten hier ben ik zeer tevreden. Goed uitzoeken zal ik zeggen. Op diverse sites van PC magazines en consumentenbond staan ook onderzoek resultaten over dit soort dingen check die even voordat je een contract afsluit.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

El
ElleP - Jul 3, 2024 om 13:33
Winkels & webshops

Mag Webwinkel Boeties.nl restitutie weigeren in dit geval?

Paar weken terug paar laarzen gekocht. Online staat dat de laarzen in het begin oncomfortabel kunnen zijn, maar dat na 2 weken dragen het leer naar de voet gaat vormen. Dit staat op de site van Sendra, het merk van de laarzen. Ze voelden bij het passen wat oncomfortabel, maar ze pasten verder prima.   Na een kwartier erop lopen werden ze echter pijnlijk. Dit werd niet minder na een week en lang ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - Jul 1, 2024 om 17:59
Garantie & verzekeringen

Lekkage huurwoning en novilon.

Ik heb een fikse lekkage gehad in mijn huurwoning.
In de berging waar ook de cv ketel hangt lag novilon en toen deze was opgepakt kwam het water omhoog uit de vloer.
De novilon ligt aan een stuk door mijn woning.
De firma die de lekkage heeft verholpen attendeerde mij erop dat de novilon van de gang en keuken waarschijnlijk ook aan de onderkant nat is.
De vloer in de badkamer d ... Lees meer