clijnmarijne
door clijnmarijne Aug 29, 2009 om 12:20
Computers & telefonie

Algemene instellingen Realplayer

Nog even verder over Realplayer: Ik DACHT dat ik er nu mee verder kon, maar helaas. Als ik iets wil veranderen bij Library Files dan zegt ie ook weer Huppeldepup is invalid. Het maakt niet uit welke map ik selecteer of zelf invul. Wat voor soort map moet ik invullen bij Library Files en wat voor soort map bij Temporarely Files? Ik begin net met het programma. Bedoelen ze de video's of de muziek? Alvast veel dank. Groet,  Mieke

595 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

monkey
door monkey - Aug 29, 2009 om 12:29
52 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hi,
kun je de foutmelding eens in zijn geheel vermelden? Bij mij werkt dat prima namelijk. Welke versie realplayer gebruik je?

De Library gebruik je voornamelijk om veelgebruikte bestanden (video of muziek) eenvoudig te vinden of bewaren in een 'standaard' locatie.

Monkey



clijnmarijne
door clijnmarijne - Aug 29, 2009 om 12:51
134 Antwoorden / 46 Vragen
0

Hallo monkey, ik gebruik de laatste versie van de gratis Realplayer SP. De foutmelding ziet er elke keer als volgt uit (mapnaam wisselt al naar gelang ik geselecteerd of ingevuld heb): De specified directory C:Documents and Settings\Harrie Mieke\Mijn documenten\mijn muziek is invalid.


Groet   Mieke

monkey
door monkey - Aug 29, 2009 om 13:00
52 Antwoorden / 1 Vragen
0

Staan er vreemde karakters in de directory? Bijvoorbeeld +.$,& enzovoort? Die zijn niet toegestaan, en daar hangt het programma op.

Daarnaast: Is realplayer up to date? Je kunt via Tools/Check for Update de laatste versie binnenhalen.





monkey
door monkey - Aug 29, 2009 om 13:04
52 Antwoorden / 1 Vragen
0

Aanvullend; RealPlayer SP is Beta (oftewel; de consument is proefkonijn). Je kan natuurlijk altijd terug naar een vorige versie, bv versie 11. RP uninstallen, en een oudere versie downloaden en installeren. Kan oa via

http://www.real.com.au/7030_pgv3/



clijnmarijne
door clijnmarijne - Aug 29, 2009 om 17:40
134 Antwoorden / 46 Vragen
0

Hallo, tot 3x toe heb ik geprobeerd Real Player versie 11 te downloaden, maar elke keer blijkt het dan toch weer SP te zijn! Ik geef het op!

dobby
door dobby - Aug 29, 2009 om 19:30
749 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hm.. zomaar een WAG/losse gedachte: draai je soms Vista? (of Win7)? daar is weliswaar een soort \Documents and Settings aangemaakt, maar om het simpel te houden hangt het van de manier waarop de programma's intern werken af of deze backwards compatible hack werkt.. onder Vista en hoger zitten de home directories wat anders in elkaar..


in jouw geval bijvoorbeeld "C:\Users\Harrie Mieke\Music" - probeer dat eens? (in een NL versie zou het zo kunnen zijn dat je i.p.v. Users naar Gebruikers moet gaan; en Music zou ook "My Music" of "Mijn Muziek" kunnen heten.. de fysieke namen kloppen wel, maar via speciale files kunnen die directories zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn)...


Maar grote kans dat als je (desnoods met de hand intypen in plaats van te bladeren) "C:\Users\Harrie Mieke\Music" intypt, dat het dan wel werkt.. of desnoods alleen "C:\Users\Harrie Mieke\" (let op de trailing backslash)- zodat je zelf naar Music/My Music/Mijn Muziek kan bladeren..


Overigens, maar dat is achteraf, is het nog voor veel programma's makkelijker als je geen spaties in pathnames hebt.. daarom is b.v. Vista en nieuwe naar "Users" ipv "Documents and Settings" gegaan.. in jouw gebruikers/login naam zit zo te zien wel een spatie, maar goed - dat overal netjes veranderen is iets te uitgebreid voor dit mailtje, en hooguit van later zorg.. dit zou geen invloed moeten hebben op je probleem.


* succes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op
Opgezwolle - Jul 4, 2024 om 23:49
Geldzaken & recht

Verhuurder komt na sleuteloverdracht pas met gebreken

Verhuurder en ik hebben samen een ronde gemaakt door het appartement of alles oke was voor sleuteloverdracht door einde huurperiode. Hier heeft hij alleen aangegeven dat de plinten vastgezet moesten worden. Verder geen op of aanmerkingen gehoord.  Na onze check al de sleutels ingeleverd en achteraf komt die met een waslijst aan punten die gerenoveerd/hersteld moeten worden op mijn kosten. Zoals d ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

Rooah
Rooah - Jul 4, 2024 om 12:02
Garantie & verzekeringen

Beddenleeuw - Past bestelling zonder overleg aan

Beste leden,

Op 16-06-2024 hebben wij een boxspring besteld bij beddenleeuw.nl. Het gaat om een boxspring van 180x200 in de stof ecru (beige) incl. montage.
Op 24-06-2024 hebben wij bevestiging gekregen dat onze bestelling is ingepland voor uitlevering op 03-07-2024. 
Op 02-04-2024 ontvang ik keurig een mail met het verwachte tijdslot. De boxspring zal de volgende dag worden ... Lees meer