jo
door johanm Nov 21, 2003 om 13:31
Computers & telefonie

Bereikbaarheid vodafoon

is er iemand met een vodafoon ab die net als ik zeer slecht en regelmatig geen bereik heeft?
ik heb al verschillende keren geklaagt bij vodafoon ze zullen het uitzoeken maar nu 11 maanden later is er nog niets gebeurd.
mijn contract loopt nog een jaar kan ik om deze reden onder het contract uitkomen?

1085 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door vespasian - Apr 16, 2004 om 12:07
10 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helaas kan dit in principe alleen indien de klant gebruik maakt van de Belcompany netwerk garantie. Soms wordt echter wel een uitzondering gemaakt hierop en kunnen abonnees met een zeer slecht of geen bereik ook per direct worden afgesloten. Hiervoor kun je echter toch het beste een brief sturen naar Vodafone, aangezien bellen alleen niet altijd voldoende is.

Een tweede mogelijkheid is natuurlijk afkopen; je kunt dan met een periode van 3 maanden opzeggen, maar zult vaak wel een bepaald bedrag voor het restant van de contractduur moeten betalen. Dit kun je het beste doen via een Vodafone winkel, welke een fax met het verzoek kunnen sturen naar Vodafone. Vodafone zal waarschijnlijk een offerte terug sturen met het bedrag, naar diezelfde winkel.

Een derde, en vaak voorkomender reden voor je slechte bereik kan ook de apparatuur zijn.
Probeer eens een zogenaamde HLR update; kies handmatig een ander netwerk zoals KPN, je krijgt een foutmelding waarna je weer naar het Vodafone netwerk terugkeert; een hlr update lost vaak veel zaken op, zoals dekkingsproblemen of sms-problemen.

Werkt dit niet, dan kun je het beste even desimkaart in een ander toestel proberen, lost ook dit niets op, dan kun je zelfs nog een gratis simwissel proberen.

Ik hoop je hiermee geholpen te hebben

MVG,

Vespasian

rh
door rhino - Apr 16, 2004 om 12:07
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Probeer eens een andere sim in je toestel en je sim in een ander toestel. Vodafone heeft een landelijk bereik. Dus het ligt waarschijnlijk eraan dat of de sim of aan eht toestel wat moeilijkheden heeft het netwerk op te pikken.

zo
door zoonpanda - Jun 8, 2004 om 22:52
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

misschien dat je in een slechte dekkingsgebied woont. Of het kan ook zijn dat je toestel keuren heeft. Heb je misschien al geprobeert om bijv. een andere simkaart in je toestel te doen? blijven de problemen zich voordoen dan kan het ook nog liggen aan de simkaart.

ol
door oldtimer - May 21, 2005 om 12:06
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ga naar  http://www.advertentiezoeker.nl/                                      zoek antenne booster                                                                 zoek via Google     antenne booster                                             zoek op eBay  antenne booster                                           


De prijs  is vanaf 1 euro tot 19 euro per stuk. Het is een plaksticker voor onder de batterij  die op de bodemplaat geplakt moet worden.    De bodemplaat zelf mag niet van metaal zijn.


Op eBay kan je aan de feedback van de verkoper zien of ze wel werken.  Het is een sprookjesverhaal van de Telecom aanbieders dat de landelijke GSM dekking in Nederland 100 % is. Overal zijn er plaatsen in Nederland waar de GSM ontvangst matig is.


De antenne booster  ( plaksticker  ) kan waar GSM ontvangst matig is wel helpen door een betere ontvangst.   


 

je
door jelly50 - Aug 21, 2006 om 12:56
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo!! Ik ben 7 juli j.l. een ab.ment aanegaan met vodafoon,maar ik heb geen  bereikbaar  op de adressen waar ik bereikbaar moet zijn. Klanten kunnen me dus niet bereiken,waardoor ik veel inkomsten verlies. Het is maar 20 euro per maand en nu kan ik wel een andere provider nemen maar al mijn klanten hebben dit nummer, en wil dit nummer houden. Al verschillende pogingen gedaan maar vodafoon beloofd dat het in de toekomst beter word maar daar heb ik nu niets aan. Ik woon in een gewone wijk bij klein industrie tereintje waar ook een mast staat (10 meter bij mij vandaan) dus je zou zeggen dat je daar wel bereik hebt NIET DUS!! Ik ben echt helemaal ten einde raad, het is toch belachelijk dat ik zou moeten verhuizen van werkplek omdat vodafoon geen bereik heeft. Help wie heeft een idee of tip??

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

SI
SIEGLIEN VENLOO - Jul 2, 2024 om 04:11
Vakantie & reizen

Ik krijg mijn geld niet terug van de cruise maatschappij

Door dat ik Amerika niet in mocht door mijn vakantie in Cuba in januari 2023. Krijg ik mijn betaling niet terug. Ik had een cruise geboekt via Miami Bahamas en nog meer met De NCL
OP 20 December 2023.€2500. Betaald maar nog ABN Verzekering en cruise maatschappij willen mijn geld niet terug geven. In April 2023 ben ik gewoon naar Amerika gereisd toen was er niets aan de hand, daarom heb ik d ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer