ke
door kessel45 Apr 26, 2013 om 19:10
Computers & telefonie

Boeken over zetten van PC naar E-reader

Ik zet regelmatig boeken over van PC naarE-reader. Nu krijg ik het volgende bericht van Microsoft. Reader for PC werkt niet meer. Er is een probleem opgetreden waardoor het program niet goed meer werkt. Het programma wordt afgesloten en U krijgt een melding als een oplossing beschikbaar is. Nu heb ik het vandaag de hele dag geprobeerd maar krijg steeds dezelfde melding en heb het idee dat ik kan wachten tot ik een ons weeg maar geen steek verder kom. Heeft iemand dit probleem ook aan de hand gehad, en heeft iemand hier een oplossing voor? Zou me zéér welkom zijn.

5508 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Apr 26, 2013 om 20:27
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo kessel45,

Als het een paar dagen geleden nog goed werkte, is de snelste oplossing waarschijnlijk om een 'systeemherstel' naar een paar dagen geleden te proberen.

Verder neem ik aan dat die 'Reader' één of ander programma is dat geïnstalleerd is? Verwijder die software anders eens en installeer her opnieuw.

Verder neem ik aan dat je de e-reader op een USB-poort aansluit? Heb je ook al eens een andere USB-poort geprobeerd?

m.vr.gr. Freya

poltol
door poltol - Apr 26, 2013 om 20:58
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,

Waarschijnlijk niet gewerkt met Hard Ware veiligverwijderen.
U hoeft zich niets aan te trekken van deze melding.

Sluit de reader aan op de PC via de usb.
Dan in start computer openen.
De reader staat daar als externe schijf.
Reader openen.
Boeken bestand op PC openen.
En "gewoon" overslepen van PC naar reader.
Klaar?
Dan via Hard Ware veilig verwijderen de reader verwijderen.

De volgen keer om de melding dan niet meer voor.

Succes, poltol.

ke
door kessel45 - Apr 27, 2013 om 16:33
75 Antwoorden / 45 Vragen
0

Ja Poltol dit gaat prima, alleen het punt is dat ik van een vriend een boek kado heb gekregen. Staat dus op e-mail en dan weigert hij alle diensten en krijg ik weer hetzelfde beeldje van dat het program afgesloten wordt helaas.

freya
door freya - Apr 27, 2013 om 17:10
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

[quote=kessel45 schreef op zaterdag 27 apr 2013, 16:33]Ja Poltol dit gaat prima, alleen het punt is dat ik van een vriend een boek kado heb gekregen. Staat dus op e-mail en dan weigert hij alle diensten en krijg ik weer hetzelfde beeldje van dat het program afgesloten wordt helaas.
Je zal het boek dus eerst uit het mailtje moeten halen en apart op de harde schijf moeten opslaan. Pas daarna kun je het boek van de harde schijf naar de e-reader kopiëren.
Kortom, klik in je mailtje met de rechter muisknop op de bijlage en kies: 'Opslaan als....' en kies een map op je harde schijf. Als het is opgeslagen, sluit je de e-mail en start je de software die je gebruikt om het boek op de e-reader te zetten (of je sleept het rechtstreeks vanuit die map naar je e-reader).

Freya

gerdamarijke
door gerdamarijke - Apr 27, 2013 om 19:12
330 Antwoorden / 15 Vragen
0

http://calibre.nl.softonic.com
Zelf gebruik het zeer makkelijke en overzichtelijke Calibre.
Via de verkenner boeken overzetten vanuit de email is geen probleem hiermee.

ke
door kessel45 - Apr 28, 2013 om 12:10
75 Antwoorden / 45 Vragen
0

[quote=freya schreef op zaterdag 27 apr 2013, 17:10][quote=kessel45 schreef op zaterdag 27 apr 2013, 16:33]Ja Poltol dit gaat prima, alleen het punt is dat ik van een vriend een boek kado heb gekregen. Staat dus op e-mail en dan weigert hij alle diensten en krijg ik weer hetzelfde beeldje van dat het program afgesloten wordt helaas.
Je zal het boek dus eerst uit het mailtje moeten halen en apart op de harde schijf moeten opslaan. Pas daarna kun je het boek van de harde schijf naar de e-reader kopiëren.
Kortom, klik in je mailtje met de rechter muisknop op de bijlage en kies: 'Opslaan als....' en kies een map op je harde schijf. Als het is opgeslagen, sluit je de e-mail en start je de software die je gebruikt om het boek op de e-reader te zetten (of je sleept het rechtstreeks vanuit die map naar je e-reader).

Freya
TOP !!!!!!!!!!!!!!

freya
door freya - Apr 28, 2013 om 12:20
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

@kessel45:

Dat is mooi.... ;-)

Veel leesplezier en bedankt voor het terugmelden.

Freya

ke
door kessel45 - Apr 28, 2013 om 12:25
75 Antwoorden / 45 Vragen
0

Hallo allemaal,
Bedankt voor het meedenken. Ik heb het zoals Freya voorstelde, eerst opgeslagen in documenten en daarna kon ik het gewoon overzetten. GerdaMarijke ik ga zeker óók eens kijken naar Calibre.
Ik weet zeker dat, als ik weer eens in de problemen kom jullie me allemaal weer willen helpen. Allemaal bedankt en een fijne zondag.
Ineke

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kn
Knipperbolletje - May 1, 2024 om 14:09
Geldzaken & recht

ABP wil Partnerpensioen enkel registreren met Notariele samenlevingsakte.

In de pensioenwet staat dat je een Partnerpensioen kunt aanvragen als je -tenminste- 5 jaar, aantoonbaar, samenwoont.  Wij hebben ABP twee uittreksels uit het Bevolkingsregister gestuurd om aan te tonen dat wij al 19 jaar samenwonen maar zij verwerpen dit en schrijven "Om uw partner aan te melden heeft u een samenlevingscontract nodig."
Staan zij in hun 'recht'? Is het dus zo dat de reger ... Lees meer

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer

Josp003
Josp003 - Apr 29, 2024 om 19:04
Garantie & verzekeringen

Garantie voorwaarden

ik heb ca 2,5 jaar geleden een fornuis gekocht via een keukendealer. Deze heeft nooit de garantievoorwaarden aangeleverd en deze staan ook niet op zijn site. Ik hoorde alleen u hebt 5 jaar volledige garantie. Ook op de site van de producent/importeur is niets vinden  over garantievoorwaarden of over algemene verkoopvoorwaarden.
Nu was er deze week een monteur van de producent voor een repar ... Lees meer