wielenriet
door wielenriet Jan 22, 2006 om 17:05
Computers & telefonie

Cartridge vervangen van Epson Stylus C40 UX

Heeft iemand hetzelfde probleem gehad als ik nu heb? En hoe is dat opgelost? De zwarte cardridge kan ik niet vervangen. Deze is niet leeg maar drukt niet af. Ondertussen heb ik via Epson een extra programma ontvangen 'Powerreinigen' om het probleem te kunnen oplossen. Cartridge zou gereinigd moeten worden. Dat wordt echter niet door de software gemeld. Ik zou de printer moeten laten repareren. Wellicht kan ik dan beter een nieuwe kopen. Ik kan de cartridge niet zelf vervangen. Als ik de procedure daarvoor volg dan loopt de cartridgehouder terug in de beginstand en dan kan ik er niet bij. Is het uitschakelen van de stroom als de cartridge naar het midden loopt een noodoplossing?


Ik zou erg geholpen zijn met jullie goede suggesties


 

456 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bitbyter
door bitbyter - Jan 25, 2006 om 21:25
114 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


Ik ken de specificaties van Epson printers niet. Je kunt natuurlijk navraag doen bij een computer-speciaalzaak. Maar als niets helpt kun je proberen zo de cartridge eruit te krijgen. Maar niets forceren.


Succes


M.vr.gr Bitbyter 

ko
door koedijkjvd - Jan 29, 2006 om 22:11
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


het vervangen van een cartridge is eenvoudig. Open de kap/ klep van de printer terwijl hij aanstaat en druk op de paperfeed / inkt toets. De cartridge gaat dan vanzelf in het midden staan.


Vervolgens vervangen en wederom om de paperfeed toets drukken. Wanneer je een printer niet vaak gebruikt kan het gebeuren dat de cartridge uitdroogt de gaatjes waar de inkt uit komt raken dan verstopt waardoor er niets meer geprint wordt. De software geeft dit niet aan en alles lijkt dus goed te zijn. Vervangen is de beste optie.


succes

wielenriet
door wielenriet - Jan 29, 2006 om 22:20
19 Antwoorden / 6 Vragen
0

De door u voorgestelde oplossing werkt niet. De cartridge gaat steeds terug in de beginstand voordat ik de kans krijg om die te vervangen. Nu heb ik zelf geen charmante oplossing gevonden. Op het moment dat de cartridge naar het midden liep heb ik de stroom uitgeschakeld. De zwarte cartridge vervangen en daarna de stroom weer ingeschakeld. De printer drukt nu weer gewoon zwarte tekst af. De statusmonitor geeft nu nog wel steeds aan dat er nog maar een bepaalde hoeveelheid inkt (zwart) in zit. Maar hij print dus wel. Mochten er nog andere oplossingen zijn hoor ik dat nog graag. Ook wat betreft die statusmonitor.


Alvast bedankt,

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

SI
SIEGLIEN VENLOO - Jul 2, 2024 om 04:11
Vakantie & reizen

Ik krijg mijn geld niet terug van de cruise maatschappij

Door dat ik Amerika niet in mocht door mijn vakantie in Cuba in januari 2023. Krijg ik mijn betaling niet terug. Ik had een cruise geboekt via Miami Bahamas en nog meer met De NCL
OP 20 December 2023.€2500. Betaald maar nog ABN Verzekering en cruise maatschappij willen mijn geld niet terug geven. In April 2023 ben ik gewoon naar Amerika gereisd toen was er niets aan de hand, daarom heb ik d ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer