eeneigenhok
door eeneigenhok Sep 17, 2007 om 07:49
Computers & telefonie

Chello/upc vaak storing

wij zijn al heel lang klant bij Chello, tegenwoordig UPC.
Nu ervaren wij veel problemen. We houden een lijst bij wanneer het internet uitgevallen is, en dat is toch wel zo'n 2 x per maand soms een hele dag. Maar het wordt niet verrekend.
We hebben al onze 5e modem, omdat de één na de ander het begaf.


Pas hadden wij, na jaren netjes betalen, door een foutje één keer een betalingsachterstand en de hele handel (plus telefoon!) wordt maar gewoon meteen afgesloten!


Wij runnen een stichting, dus kunnen absoluut niet zonder internet of telefoon.
We kunnen dan niet bij de website voor aanpassingen, of mail ontvangen en beantwoorden.
Gelukkig hebben wij tegenwoordig een systeem/netwerkbeheerder die op afstand wel op de website kan komen om een melding te plaatsen wanneer er weer eens een storing is.


Wij zitten er nu hard over te denken om over te stappen op een andere provider.
Zijn er meer mensen met problemen met UPC en welke provider is betaalbaar én heeft weinig of liever geen storingen? 


 

574 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Sep 17, 2007 om 13:13
16887 Antwoorden / 202 Vragen
0

allereerst dit: "Gelukkig hebben wij tegenwoordig een systeem/netwerkbeheerder die op afstand wel op de website kan komen om een melding te plaatsen wanneer er weer eens een storing is."(Uw citaat) Dat is knap want als het i-net bij u uitvalt bent u niet bereikbaar, hoe dan ook. Het kan dus zo zijn dat niet het i-net uitvalt maar slechts de e-mail server en op andere wijze dus wel verbinding en e-mail mogelijk is. Ik heb zeer weinig storing met UPC maar ook onlangs het fenomeen dat e-mail via chello niet mogelijk bleek, wel via andere kanalen maar dus ook via het UPC i-net.


Let er goed op dat soringen bij alle providers voorkomen en "bureaucratische problemen" ook. U zou mogelijk van de wal in het schip komen met ook nog het feit dat u aangewezen zult zijn op een telefoonaanbieder omdat uin uw gebied er maar één kabelaanbieder zal zijn.


M.b.t. het afsluitprobleem, leg dat alsnog per brief voor aan de directie van UPC met onder meer naar de verwijzing van al lange tijd goede klant en éenmaal een fout. Wie niet vraagt die niet krijgt of wel wie niet waagt die niet wint.

eeneigenhok
door eeneigenhok - Sep 17, 2007 om 13:24
7 Antwoorden / 9 Vragen
0

de website staat niet bij ons op de server, maar kan je via elke pc op inloggen met ftp en de juiste inlog gegevens....


 

heremietkreeft
door heremietkreeft - Sep 17, 2007 om 13:34
16887 Antwoorden / 202 Vragen
0

U heeft dus een website via een andere provider. Dat kan. U kunt er bij storing dan ook niet zelf bij.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer