ja
door jackiek May 14, 2010 om 20:17
Computers & telefonie

Glasvezel van KPN

Hallo,
ook ik ben in een aanbieding van KPN Glasvezel gestonken door interactieve tv, internet en telefoon bij deze provider onder te brengen. Telefoon en internet had ik al via KPN en ook via glasvezel en was redelijk te vreden maar nu ook de interactieve tv, maar kreeg deze week de 1e factuur binnen die mijn inziens totaal niet klopt. Ik moet in ene € 55,-- voor meerwerk gaan betalen dat de monteur gedaan zou hebben bij het aansluiten op 16-4-2010. Mij is helemaal niets bekend van meerwerk, is niet tegen mij gezegd en ik heb nergens voor getekend. Verder is alles pas op 16-4-2010 geinstalleerd en tot mijn stomme verbazig moet ik betalen vanaf 24-3-2010, nou denk het niet, ga niet betalen voor iets dat ik niet had en bovendien is mijn oude abonnement die ook via hen liep gewoon in april al betaald voor het abonnement zelfs tm 19-5-2010 zonder de gesprekskosten. Ik betaal gewoon dubbel en nog eens een maand dat ik het nieuwe bronspakket nog niet had.
Zijn er nog meer mensen die ook foute factuur van KPN hebben gehad en wat is de oplossing geweest.

311 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tdehond
door tdehond - May 16, 2010 om 20:30
4744 Antwoorden / 9 Vragen
0

U kunt bezwaar maken tegen de hoogte van de factuur.
In de algemene voorwaarden kunt u zien binnen welke termijn na de factuur.
Mijn voorkeur gaat uit naar schriftelijk aangetekend.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

SI
SIEGLIEN VENLOO - Jul 2, 2024 om 04:11
Vakantie & reizen

Ik krijg mijn geld niet terug van de cruise maatschappij

Door dat ik Amerika niet in mocht door mijn vakantie in Cuba in januari 2023. Krijg ik mijn betaling niet terug. Ik had een cruise geboekt via Miami Bahamas en nog meer met De NCL
OP 20 December 2023.€2500. Betaald maar nog ABN Verzekering en cruise maatschappij willen mijn geld niet terug geven. In April 2023 ben ik gewoon naar Amerika gereisd toen was er niets aan de hand, daarom heb ik d ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer