af
door afas Jun 19, 2008 om 20:07
Computers & telefonie

Hoe E-mail-Bijlage openen i.p.v. verplicht opslaan?

Op Hotmail ( @live) wil ik een ontvangen Bijlage openen, maar alleen opslaan is mogelijk. Dit gebeurt regelmatig. Weet iemand of er ergens instellingen fout staan, die dit veroorzaken? Bedankt voor uw reactie!


afas


 


 

996 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Jun 20, 2008 om 08:15
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo afas,

Voor je eigen veiligheid zou ik willen adviseren om bijlagen altijd eerst op te slaan, vervolgens te scannen op virussen e.d. en pas daarna de bijlage te openen. Het is zéér onverstandig om bijlagen direct te openen.

m.vr.gr. Freya


af
door afas - Jun 20, 2008 om 08:29
3 Antwoorden / 6 Vragen
0

Hoi Freya,


Dank voor je reactie. Ik open alleen Bijlages van bekende en vertrouwde E-mail. Al mijn E-mail wordt toch eerst door AVG-antivirus gecontroleerd? Als ik een Bijlage opsla, weet ik niet waar ik deze kan openen.


Als je me nog wil helpen, heel graag!   Groeten, afas


 

freya
door freya - Jun 20, 2008 om 10:06
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Normaal gesproken krijg je bij het opslaan van een bijlage een venstertje te zien waarin je kunt aangeven op welke plek je de bijlage wil opslaan. Vaak wordt als 'standaard map' de map 'Mijn documenten' gebruikt.
Je kunt ook van tevoren een map op je schijf maken met de naam 'Ontvangen bijlagen' en dus bij het opslaan van de bijlage eerst naar deze map te navigeren voordat je op <Opslaan> klikt.

Freya




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer