ca
door caviamax Dec 24, 2010 om 21:10
Computers & telefonie

Hoe veilig is Ebay?

Beste experts,

Ik ben opzoek naar een controller voor de PS3. Nieuw vind ik deze dingen nogal duur dus ging ik eens op Ebay kijken. Ik vond deze controllers:één, twee, drie. Nou weet ik niet of het ''veilig'' is om één van deze dingen te kopen. De reviews over de gebruiker zijn allemaal positief. Dan moet ik ook nog rekening houden met verschepen.

Dus de vraag: Is het veilig om één van deze controllers te kopen

Caviamax

896 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

birdies
door birdies - Dec 24, 2010 om 21:52
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

Link nr. 3 laat in ieder geval al zien dat het niet om de originele controller gaat.

Bij de andere 2 links staat wel de originele afgebeeld, maar vind de prijs wel erg laag. Weet wel dat ze in USA goedkoper zijn, maar zoveel goedkoper?

Hopelijk komt er nog een reactie van iemand die meer thuis is dan ik in dit soort zaken.

marcvhulst
door marcvhulst - Dec 24, 2010 om 22:13
23 Antwoorden / 2 Vragen
0

Caviamax,

Opzich is kopen via Ebay niet onveilig. Betaal je via PayPal dan heb je alle zekerheid mocht er iets mis gaan. Ook Ebay heeft een goede klachtenafhandeling mocht er iets verkeerd gaan.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt aangezien ik niet zo veel verstand heb van de controllers.

Greetz,
Marc

ca
door caviamax - Dec 24, 2010 om 22:54
231 Antwoorden / 126 Vragen
0

Dank voor al uw antwoorden. Ik wacht nog even op meer reacties. Maar uit uw antwoord, Marcvhulst, kan ik opmaken dat het opzich wel veilig is? Want het enige nadeel is dat als de controller het niet doet, ik zelf verantwoordelijk ben voor het terugsturen en die kosten die daarbij komen? Maar geld krijg ik sowieso terug?

Caviamax

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer