fr
door freewilly Nov 4, 2004 om 20:53
Computers & telefonie

Ik wil ADSL, maar welke provider is goed en stabiel?

Hallo,


Momenteel heb ik chello hier. Zoals je al kunt raden ben ik na het omruilen van het modem hier niet meer te vreden over, zoals velen zoals ik hier en elders lees. Ik denk er dan ook aan om over te stappen op ADSL. Ik heb hier geen ervaring mee, dus wou ik vragen welke provider goed is en aan welke eisen hij zou moeten voldoen?


William

310 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 4, 2004 om 21:18
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag william,


Zelf heb ik al een tijdje hccnet. Stabiel en onbetwist met de beste helpdesk van Nederland. Kijk even op hun site. Ze hebben een interessante aanbieding voor adsl-lite. Geen data limiet en lekker snel. Kosten plusminus 35 euro per maand plus jaarlijks 40 euro voor het lidmaatschap van HCC. Je krijgt daarvoor dan wel Computer Totaal in huis. Sukses met je zoektocht. Groeten, Ton.


http://www.hccnet.nl/

ve
door verwijderd - Nov 4, 2004 om 21:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zoals al in de andere topic gezegd, ik zou maar geen wanadoo nemen. Zelf heb ik tiscali, en daar ben ik tevreden over. Je kunt via google sites vinden waar je prijzen en snelheden kunt vergelijken, maar je moet van gebruikers horen, wat ze van een bedrijf vinden. Dus wie weet hoor je nog meer gebruikers ervaringen.

ve
door verwijderd - Nov 4, 2004 om 22:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik dacht zelf aan zonnet.nl. Is dit ook een goede? Ik kan niet elke adsl aanbieder hier krijgen. Kan iemand mij vertellen wat al die snelheden betekenen die bij lite, basic, fast enzo staan uitgerekend in KB/s? Hoe snel is light dan?


Krijg je als je adsl hebt, een eigen ip adres, of heb je dan nog steeds te maken met een dhcp server?


William

ve
door verwijderd - Nov 5, 2004 om 21:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

XS4ALL...Niet de goedkoopste maar wel erg goed.Ik surf (met drie PC's) al enkele maanden via deze provider en zie meestal een hogere snelheid dan ik verwacht.Niet onbelangrijk:Gratis McAfee AntiVirus,ect...Tevens scant XS4ALL al veel op virussen in e-mails e.d.Je hoort mij zeggen dat XS4ALL de Beste is,maar het zal niet veel schelen. 

ve
door verwijderd - Nov 6, 2004 om 12:04
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Snelheid per provider per postcodegebied loopt voor ADSL ook nog weleens uiteen. Kijk daarom ook eens op www.speedtest.nl


Op de beginpagina kun je middels de 4 cijfers van je postcode een ranglijst krijgen van providers en verschillende abonnementsvormen.


Succes met je keuze.

ve
door verwijderd - Nov 7, 2004 om 18:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ikzelf heb xs4all. Daar ben ik zeer tevreden over.Ik ben vanaf het begin lid van xs4all nooit geen problemen gehad. Als er veranderingen plaats vind bij xs4all dan gebeurt het s'nachts.Als ik vragen had dan was de helpdesk meteen bereikbaar. Ook per email krijg je gauw en duidelijk antwoord. Gratis virusscanner (mc Affee) op hun website. Ik vind het een aanrader.


 

ve
door verwijderd - Nov 7, 2004 om 21:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi William. Ik heb zelf Demon. Het bevalt me uitstekend. Ik betaal € 19.94 per maand en heb geen limiet. Er zijn inmiddels ook geen kosten meer voor het modem enz en hun servicenummer is voor niets. Dat kan ook want er mankeer nooit iets aan. Als ze een keer onderhoud gaan plegen krijg je een week van te voren bericht dat ze op die en die nacht eruit liggen.


Een pluim van mij voor Demon.

ve
door verwijderd - Nov 8, 2004 om 20:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

xs4a;; is de beste


echter ga nooit in zee met tweakdsl in almere ook wel bekend onder de naam Cambrium BV te almere

ve
door verwijderd - Nov 14, 2004 om 12:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik gebruik al jaren xs4all. Nooit geen problemen, er staat bij mij een
webserver, en een irc server te draaien, al ruim 3 jaar. Ze kijken ook
niet naar limieten. Is gewoon perfect!

ve
door verwijderd - Nov 14, 2004 om 13:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb nu sinds juli 2001 een ADSL verbinding Mxtream van KPN met een ethernet modem en heb nog nooit een probleem gehad met de verbinding. De provider die ik heb is Planet waar ik ook nog nooit problemen met heb gehad. Tot zover mijn ervaring.


Vr. gr.


Aldert

ve
door verwijderd - Feb 25, 2005 om 19:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

je kunt beter adsl nemen bij versatel daar ben ik dik tevreden mee

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer