vr
door vraagbank Aug 26, 2008 om 12:16
Computers & telefonie

Microsoft verteller

Ik heb als probeersel MS verteller aangezet, tijdens iedere opgestar van de pc  wordt ook verteller gestart. Dit is heel irritant en ik heb geprobeerd het uit te schakelen maar krijg dit niet voor elkaar. Weet iemand hoe verteller kan uitschakelen.


Wim


 

830 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Aug 26, 2008 om 12:43
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Wim,

Ik ken het betreffende programma verder niet, maar er zijn een paar mogelijke om dit automatisch opstarten te voorkomen.

  1. De eerste mogelijkheid is om het programma te starten en vervolgens bij de instellingen of opties te kijken of er ergens een optie staat met de tekst 'Automatisch opstarten' of 'Programma in systeemvak weergeven', of iets van die strekking. De betreffende optie dan uitvinken.
  2. Een tweede mogelijkheid is even kijken in Start -> Alle programma's -> Opstarten. Alles wat in die map zit wordt gestart bij het starten van Windows. Dus als daar iets in staat van de MS verteller, verwijder dit dan.
  3. Of via Start -> Uitvoeren -> vul in: msconfig -> klik [Ok] -> tabblad: Opstarten en kijk in de lijst of je iets van MS verteller ziet staan. Even het vinkje weghalen, afsluiten en computer opnieuw opstarten.
m.vr.gr. Freya




deja_1
door deja_1 - Oct 17, 2008 om 14:48
7 Antwoorden / 11 Vragen
0

Beste Wim
Je zou via systeemherstel dit kunnen oplossen. ]Kies een herstelpunt van voor de datum waarop je MS verteller hebt aangezet.
Kies: Alle programma's/bureauaccessoires/systeemwerkset/systeemherstel
Succes
Deja



cm
door cmvanderhaar - Oct 17, 2008 om 15:47
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Wim,
Je zou kunnen kijken in het configuratiescherm bij 'toegankelijkheidsopties' of daar iets bij staat. Ik heb gevonden op internet dat je het vinkje bij verteller moet weghalen bij 'uw computer zonder beeldscherm gebruiken', maar deze optie heeft mijn pc zelf niet. Succes! Charlene.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer