ro
door roloni Aug 28, 2009 om 13:49
Computers & telefonie

Mijn printer werkt inneens niet meer

hallo iedereen,zomaar inneens hout mijn printer een hp photosmart2575 al in one ermee op ,ik druk op printen ,het komt er ook te staan ,maar dan !! hij print niet ,bij hp op de site kun je contro leren of alles goed is dit is ook het geval,alle software enz is oke,wie o wie kan mij (ons ) helpen ,alvast bedankt ,mvg  roloni

433 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Aug 28, 2009 om 14:00
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo roloni,

Geeft de computer wel het bekende geluidje als je de printer aanzet, ten teken dat er een USB-apparaat gevonden wordt? En heb je ook al eens geprobeerd om de printer op een andere USB-poort aan te sluiten?

Mocht dat niet helpen, dan zou je een 'systeemherstel' naar een eerdere datum kunnen proberen.

m.vr.gr. Freya






monkey
door monkey - Aug 29, 2009 om 12:43
52 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hi,

zou je eens onder Configuratiescherm\Printers kunnen kijken of de juiste printer geselecteerd is? Het kan zijn dat er per ongeluk een extra printer is geinstalleerd, en deze als 'standaard' staat opgegeven. Dan wordt er dus naar de 'verkeerde' printer een opdracht verzonden, en gebeurt er weinig ;-)

Monkey



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op
Opgezwolle - Jul 4, 2024 om 23:49
Geldzaken & recht

Verhuurder komt na sleuteloverdracht pas met gebreken

Verhuurder en ik hebben samen een ronde gemaakt door het appartement of alles oke was voor sleuteloverdracht door einde huurperiode. Hier heeft hij alleen aangegeven dat de plinten vastgezet moesten worden. Verder geen op of aanmerkingen gehoord.  Na onze check al de sleutels ingeleverd en achteraf komt die met een waslijst aan punten die gerenoveerd/hersteld moeten worden op mijn kosten. Zoals d ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

Rooah
Rooah - Jul 4, 2024 om 12:02
Garantie & verzekeringen

Beddenleeuw - Past bestelling zonder overleg aan

Beste leden,

Op 16-06-2024 hebben wij een boxspring besteld bij beddenleeuw.nl. Het gaat om een boxspring van 180x200 in de stof ecru (beige) incl. montage.
Op 24-06-2024 hebben wij bevestiging gekregen dat onze bestelling is ingepland voor uitlevering op 03-07-2024. 
Op 02-04-2024 ontvang ik keurig een mail met het verwachte tijdslot. De boxspring zal de volgende dag worden ... Lees meer