ma
door maroonedseam Apr 6, 2009 om 22:02
Computers & telefonie

Msn exploder

Hallo allemaal,ik zit met een vraagje ik heb msn exploder op mijn pc staan maar nu als ik mij aanmeld krijg ik een melding dat msn messenger service niet op deze computer is geinstalleerd,dan krijg ik de vraag ,wil je msn messenger service herstellen .dan klik ik op herstellen, maar dat werkt niet dan krijg ik alsnog een foutmelding.


wie weet of ik msn messenger service kan installeren op de pc en hoe.


bvd dank groetjes van mij

283 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

aurora1
door aurora1 - Apr 6, 2009 om 22:36
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dag maroonedseam, ik heb even uw vraag gegoogled en kwam het onderstaande o.a. tegen. Misschien staat daar de oplossing?


 

vr.gr.

Lsk520
door Lsk520 - Apr 6, 2009 om 22:42
827 Antwoorden / 2 Vragen
0

"exploder "?


Kijk maar uit dat ie niet ontploft.....:)

holpen
door holpen - Apr 7, 2009 om 08:29
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

MSN Explorer is een inmiddels sterk verouderd programma. Als je de nieuwste MSN Live Messenger installeert, kun je er donder op zeggen dat dit niet meer helemaal lekker werkt met je MSN Explorer. Ik geloof zelfs dat MSN Explorer standaard gebruikt maakt van de Internet Explorer 5.5(!) functionaliteit. Tsja, dat is wel heeeeel erg oud en tegenwoordig eigenlijk een garantie voor problemen.

Advies: stop met het gebruik van de MSN Explorer. Dit was een gebbetje van Microsoft dat allang niet meer ondersteund wordt. De problemen zullen in de toekomst alleen nog maar groter worden.
Stap over op een van de meest recente browsers: IE8, Firefox 3, Opera, etc. Gebruik voor je MSN de meest recente Live-programmatuur.




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

SI
SIEGLIEN VENLOO - Jul 2, 2024 om 04:11
Vakantie & reizen

Ik krijg mijn geld niet terug van de cruise maatschappij

Door dat ik Amerika niet in mocht door mijn vakantie in Cuba in januari 2023. Krijg ik mijn betaling niet terug. Ik had een cruise geboekt via Miami Bahamas en nog meer met De NCL
OP 20 December 2023.€2500. Betaald maar nog ABN Verzekering en cruise maatschappij willen mijn geld niet terug geven. In April 2023 ben ik gewoon naar Amerika gereisd toen was er niets aan de hand, daarom heb ik d ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer