an
door angeliq Aug 4, 2004 om 21:36
Computers & telefonie

Muziekbibliotheek voor te downloaden muziek?

Ik werk sinds kort met windows XP home. Ik zou graag een paar l muzieknummers willen downloaden. Kan iemand mij misschien vertellen of ik daar extra programmatuur voor nodig? Zo ja, op welke site is dat dan te vinden? Ik heb geen breedband of ADSL, een gewone 'telefoonverbinding.


Is er zoiets als een betrouwbare muziekbibliotheek waar al dan niet tegen betaling muziek is te downloaden? (Ik weet dat er als je met Apple werkt in Amerika een iTunes bibliotheek is. Zoiets zoek ik dus eigenlijk).


Met dank bij voorbaat, Angelique

827 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ck
door ck - Aug 4, 2004 om 21:49
27 Antwoorden / 8 Vragen
0

er bestaat natuurlijk kazaa


Groeten, CK

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Aug 5, 2004 om 12:39
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Op een pc met windows XP heeft u geen extra software nodig, de muziek die u wilt downloaden slaat u op in de map mijn muziek, de gedownloade muziek kunt u hierna in de windows-mediaspeler afspelen.
hou er wel rekening mee dat het downloaden met een 56k lijntje vrij lang duurt een liedje is gemiddeld al snel 5MB groot.


voor gratis muziek kunt u uiteraard bij kaaza lite terecht,
een betaald alternatief is te vinden op
http://www.ondemanddistribution.com/eng/home/home.asp
ook bij diverse internetproviders wordt betaalde muziek aangeboden


Een aantal aanbieders die plannen hebben om betaalde muziek aan te bieden voor de nederlandse markt zijn de freerecordshop, msn, ook itunes is van plan zich op de europese markt te begeven


groeten tuinfreak


 


 


 

he
door henna - Aug 7, 2004 om 10:12
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Nog een programma om muziek te downloaden is WinMx gewoon downloaden vanaf Google. Let er inderdaad op dat je modem vrij traag is en dat het immens lang gaat duren alvorens de muziek op uw PC zal staan.Het gaat je veel kosten aan verbinding met de telefoonlijn, die ondertussen niet te gebruiken is voor telefoonverkeer.

loepie
door loepie - Aug 7, 2004 om 10:45
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Als je muziek wilt downloaden, zou je moeten overwegen over te stappen op kabel- of ADSL-aansluiting. Downloaden gaat dan een stuk sneller en je telefoonverbinding blijft vrij.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer