na
door nannyennike Jun 20, 2007 om 15:56
Computers & telefonie

Nieuwe telefoon?

Ik heb sinds oktober 2006 een Nokia N95, die ik kreeg bij mijn abonnement, met bijbetaling. Na 6 maanden, dus in maart, ging t toestel kapot. Ik ben toen eerst naar t verkooppunt geweest, waar ze hem 1 dag hebben gehouden, en vervolgens tot de conclusie kwamen dat zij hem niet konden maken. Toen ben ik doorgestuurd naar een ander bedrijf, waar ze hem binnen 5 werkdagen zouden maken. Na 5 dagen werden we opgebeld met de mededeling dat zij hem ook niet konden maken en dat ie opgestuurd moest worden. Hij is toen 2 weken in reparatie geweest, en toen ie terugkwam was ie nog kapotter! Hij moest dus weer opgestuurd worden, en ondertussen hebben wij contact opgenomen met Nokia care. Nou, dat care mogen ze weg laten want dat doen ze dus niet. Zolang als ie weg was konden ze niks doen en we kregen ook geen vervangend toestel, terwijl de losse toestel prijs van mijn telefoon toch 8oo euro bedraagt. Ze hadden verteld dat als ie nu terug zou komen en hij t nog niet zou doen, dat we dan een andere kregen. Nu 3 maanden later worden we eindelijk opgebeld dat ie terug is, dus ik naar de winkel. Wil ik uitproberen of ie t nu wel goed doet, is het hele sim-kaart houdertje afgebroken, dus ik kon hem niet testen. Toen heb ik dus weer een aantal dagen moeten wachten tot dat dus ook gerepareerd was. Gisteren, dinsdag dus, konden we hem dan eindelijk ophalen, en we zitten in die winkel, ik zet hem aan, en het grootste probleem, de camera-functie, was verholpen, maar de toetsen deden het nog steeds niet! Hij is dus nu weeeeeeeer opgestuurd voor reparatie, en we hebben Nokia weer opgebeld, en ipv een nieuw toestel te geven, wat mij zo onderhand goedkoper lijkt, wordt dus nu alles in het oude toestel vervangen, maar we moeten daar dus weer een x aantal weken op wachten. Ik zit dus nu van de driekwart jaar dat ik dat ding heb, al een kwart jaar zonder telefoon, maar ik moet wel mijn abonnement door blijven betalen. Dit mag toch niet zomaar?? Ik wil nu gewoon een telefoon die werkt, t kost ons handenvol geld en ondertussen hebben we er helemaal niks voor!


Met gefrustreerde groet,


Monique

398 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Jun 20, 2007 om 16:43
16887 Antwoorden / 202 Vragen
0

Ook hier geldt m.i wel degelijk het bepaalde ten aanzien van consumentenkoop en geef u een aantal verwijzingen:


www.consuwijzer.nl 


www.wetboek-online.nl/wet/BW7/17.html


 


www.wetboek-online.nl/wet/BW7/18.html


en http://www.omroepgelderland.nl/programma.php?id=23&rubriek=828&zoek=garantie

het zal u wijzer maken m.b.t. uw rechten.

morrigan
door morrigan - Jun 20, 2007 om 21:35
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoe kun jij sinds oktober 2006 een Nokia N95 hebben? Het toestel was toen nog niet te koop!

heremietkreeft
door heremietkreeft - Jun 21, 2007 om 12:08
16887 Antwoorden / 202 Vragen
0

m@ het toestel is "gratis"bijgeleverd, al was het mogelijk dan nog niet voor verkoop in de handel, bovendien doet m.i. de exacte datum er niet zo toe.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer