he
door henknihot Apr 27, 2009 om 15:28
Computers & telefonie

Nokia N958GB

Ik heb sinds november een NokiaN958Gb en moet hem elke dag opladen ,ook als ik hem nagenoeg niet gebruik,ik heb al een andere batterij extra gekocht maar helaas hetzelfde probleem!?


Komt dit meer voor en weet iemand wat en waar ik moet zijn om te reclameren,ik heb hem n.l. via GSMweb.nl met een abonnement bekomen!


Alvast dank voor Uw reactie.


Henk Nihot

295 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Apr 27, 2009 om 15:39
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

U heeft geen recht om te reclameren. Het is een bekende gebruikersfout.


Bij elke applicatie als u hem aanzet kom een klein symbooltje te voorschijn links boven in het icoontje. U heeft deze allemaal open staan.


De aplicatie moet uitworden gezet door degebruiker zelf door afsluiten te kiezen. dit moet elke keer na gebruik aplicatie.


Bij mij was het ook zo maar nu doe ik er veel langer mee en moet om de drie tot 4 dagen opladen


Groetjes en veel plezier met uw nokia


labswans

th
door thesandman - Apr 27, 2009 om 15:40
73 Antwoorden / 0 Vragen
0

Goedendag,


 


reclameren heeft geen zin. Garantie op batterijen is max 6 maanden.


Zou het kunnen zijn dat U zeer vaak een internetverbinding heeft aan staan. Dat kost veel power. Zelf heb ik ook dit toestel. Ik bel en SMS belachelijk veel, maar kan veel langer met de accu doen als U hier vermeld.


 


PEr dag bel ik gemiddeld zo'n 3 uur. PEr dag gaan er ongeveer 80 sms-jes in en uit.


Gezien uw nieuwe accu heb ik toch het vermoeden dat uw toestel een probleem heeft.  

kenwel2
door kenwel2 - Apr 27, 2009 om 15:44
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

Hallo Henk, omdat ik zelf ook een Nokia N95 8GB bezit, geeft ik dit antwoord: Zelf ben ik niet zo'n fanatieke beller of internetter met die telefoon, hij ligt normaliter gewoon de hele week op tafel, en hoef hem nog niet te laden, ook al heb ik hem een paar maal gebruikt.


Bij intensief gebruik, kanje ervan uitgaan, dat je deze telefoon dagelijks dient op te laden, dit is als normaal te beschouwen, onze dochter heeft ook zo'n N95, en dient hem dagelijks op te laden, soms weleens konstant aan de lader, ze belt de gehele dag, alsook veel sms'en, het ligt dus puur er aan hoe intensief of niet intensief je hem in gebruik hebt, er zitten veel mogelijkheden op, maar die vragen dan ook weer om de nodige accu-capaciteit, en zo is het balletje dan weer rond....


De technische gegevens omtrent gebruiksduur accu zeggen er dit over: De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 210 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 280 uur.


Maar ja, wat is 'onder ideale omstandigheden' .....


Succes, Gr. Henri

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer