ma
door maroonedseam Aug 20, 2005 om 21:42
Computers & telefonie

Ongewenst sms versturen

Hallo allemaal.ik heb een vraagje ik ben in het bezit van een siemens a 60 met een vodafone prepaid kaart sins vandaag  gaat hij ongewenst sms berichten versturen vanuit mijn telefoonboek naar diegene zonder dat ik het weet, er staat in mijn outbox dat ik niets verstuurt heb maar hij heeft toch sms verstuurt zelf mijn beltegoed is verbruikt .weet iemand wat hier aan de hand is en wat ik er aan kan doen  is er toevallig iemand die dat ook gehad heeft,ik hoop op een antwoord zodat ik daar wat aan kan doen,


met vriendelijke groet van mij

4679 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

morrigan
door morrigan - Aug 21, 2005 om 17:23
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kun je nog wat meer informatie geven? Je zegt dat er sms-jes worden gestuurd naar mensen uit het telefoonboek van je telefoon. Zijn dit lege sms-jes (dus zonder tekst)? Zo ja, kan het dan zijn dat die sms-jes per ongeluk worden verstuurd door het dragen van je telefoon in bijv. je broekzak?


Een andere mogelijkheid: kan iemand die sms-jes verstuurd hebben bij wijze van grap?

fa
door fadadomar - Aug 30, 2005 om 12:59
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zelf heb ik nooit zoiets meegemaakt, maar mijn dochter heeft meerdere malen van dezelfde persoon een leeg sms-je ontvangen. Zij heeft toen het nummer gebeld waar de sms-jes vandaan kwamen. Het was een haar onbekende, vriendelijke, niet zo jonge man, die zich van geen kwaad bewust was. Hij was niet aan zijn mobieltje geweest. Kort daarop ontving ze weer een leeg sms-je van hetzelfde nummer. Ze heeft een paar keer gebeld naar dat nummer, maar iedere keer zei de man dat hij geen idee had hoe dat kwam... Hij had haar nummer ook niet in zijn adresboek staan. Na jouw mailtje gelezen te hebben, vermoed ik dat deze man hetzelfde probleem heeft in zijn mobieltje.


Dit voorval was overigens al enige tijd geleden. Misschien is er iets aan het probleem gedaan, of heeft de man een ander toestel, want de sms-jes zijn opgehouden.


Vriendelijke groet

di
door digi - Oct 1, 2005 om 21:31
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Toestel terug zetten naar fabrieks instellingen en de accu even verwijderen. Toestel meld zich dan opnieuw aan op het netwerk.


Hierna in ieder geval nooit meer een Siemens kopen, want de reparatiedienst van Siemens die is echt waardeloos.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer