ma
door maroonedseam Aug 20, 2005 om 21:42
Computers & telefonie

Ongewenst sms versturen

Hallo allemaal.ik heb een vraagje ik ben in het bezit van een siemens a 60 met een vodafone prepaid kaart sins vandaag  gaat hij ongewenst sms berichten versturen vanuit mijn telefoonboek naar diegene zonder dat ik het weet, er staat in mijn outbox dat ik niets verstuurt heb maar hij heeft toch sms verstuurt zelf mijn beltegoed is verbruikt .weet iemand wat hier aan de hand is en wat ik er aan kan doen  is er toevallig iemand die dat ook gehad heeft,ik hoop op een antwoord zodat ik daar wat aan kan doen,


met vriendelijke groet van mij

4617 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

morrigan
door morrigan - Aug 21, 2005 om 17:23
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kun je nog wat meer informatie geven? Je zegt dat er sms-jes worden gestuurd naar mensen uit het telefoonboek van je telefoon. Zijn dit lege sms-jes (dus zonder tekst)? Zo ja, kan het dan zijn dat die sms-jes per ongeluk worden verstuurd door het dragen van je telefoon in bijv. je broekzak?


Een andere mogelijkheid: kan iemand die sms-jes verstuurd hebben bij wijze van grap?

fa
door fadadomar - Aug 30, 2005 om 12:59
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zelf heb ik nooit zoiets meegemaakt, maar mijn dochter heeft meerdere malen van dezelfde persoon een leeg sms-je ontvangen. Zij heeft toen het nummer gebeld waar de sms-jes vandaan kwamen. Het was een haar onbekende, vriendelijke, niet zo jonge man, die zich van geen kwaad bewust was. Hij was niet aan zijn mobieltje geweest. Kort daarop ontving ze weer een leeg sms-je van hetzelfde nummer. Ze heeft een paar keer gebeld naar dat nummer, maar iedere keer zei de man dat hij geen idee had hoe dat kwam... Hij had haar nummer ook niet in zijn adresboek staan. Na jouw mailtje gelezen te hebben, vermoed ik dat deze man hetzelfde probleem heeft in zijn mobieltje.


Dit voorval was overigens al enige tijd geleden. Misschien is er iets aan het probleem gedaan, of heeft de man een ander toestel, want de sms-jes zijn opgehouden.


Vriendelijke groet

di
door digi - Oct 1, 2005 om 21:31
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Toestel terug zetten naar fabrieks instellingen en de accu even verwijderen. Toestel meld zich dan opnieuw aan op het netwerk.


Hierna in ieder geval nooit meer een Siemens kopen, want de reparatiedienst van Siemens die is echt waardeloos.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Be
Ben van de Klok - Jun 18, 2024 om 12:13
Vakantie & reizen

Behandelen jullie nog klachten mbt Ryan air?

onterechte fee gevraagd bij incheck balie eindhoven, door fout in systeem van Ryan air.
Om in te checken moet je land van uitgifte van je paspoort opgeven .
Onze paspoorten zijn uitgegeven in Curacao, maar het systeem van Ryan air geeft die optie niet.
Dus konden we niet online inchecken

Nadat we onze bagage hadden afgegeven bij de drop off balie, zijn we naar andere bali ... Lees meer

josxxl
josxxl - Jun 15, 2024 om 11:31
Vrije tijd & tuin
Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Ik heb naast mijn schuur op eigen terein niet te zien vanaf de straat, een stapel tegls liggen die ik nog moet leggen, maar ik heb reuma dus kan ik dat niet snel, duurt een poosje en nu wil de woningstichting dat ik die opruim! ze liggen netjes, niet te0 zien vanaf de straat en en leveren geen hinder op zelf s niet voor ons zelf daarom ligt de stapel daar. Nu dreigd de stichting ook met juridische ... Lees meer

si
simon1969 - Jun 17, 2024 om 16:00
Winkels & webshops
Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Ik heb op 19 mei 2024 100 stuks injectienaalden besteld en betaald bij Safe Products.nl. Krijg netjes na betaling een mailtje van de betaalde order en dat deze binnen 2- 5 werkdagen geleverd zou gaan worden. Tot op heden is er niets geleverd en ik had ze juist snel nodig voor mijn medicijnen iname. Mijn apotheek kan deze maat naalden niet leveren en ben dus aangewezen op een online winkel. Ik heb ... Lees meer